Ayhan başkan pabucun dama atılmış gibi. Hamido tek başına topiği sürüklüyor. yakında şakire çay yok bile diyebilir. benden söylemesi. Açıkçarşıda çarşamba öğleye doğru dolar lokması dağıtılacağı konuşuluyor. Y.t.d
Abiler moratoryum meselesine ne diyorsunuz? Tayyip Erdoğan açısından bakınca IMF ' den daha mantıklı görünüyor sanki gücünü paylaşmayacağı için.
işin normali tvit merakım yok idi
ilk şimdi gördüm
baya haber varmış yav
koka kola nın formulu gibi
bu tvitlerin içinde bi ben yokum valla
biz sadece kendimizle ilgili haberlere baksakda tüm dünyada aşağı yukarı siyasi politik mali her konuda bilgi var
tabi burdaki buyuk treydırler beğenmiyo . ora ayrı canım
e herıld yani
amerikan menşeili olduğundan
haberlerini kendinden yana kıvıttırarak yapıyo da
onu herkeş oyle yapmıyo mu?
kim yoğurdum ekşi der?
Moratoryum herkes için (politikacılar dahil) en kötü olanıdır. Moratoryumun hafızası 50 yıldır. 50 yılınızı silerler.
Örnek: Arjantin, daha önce moratoryum ilan etmişti. Bedelini çok ağır ödüyor ve ödemeye de devam edecek.
IMF 50 milyar dolar ile kurtarmayı denedi. Politika faizi şu an %71'de , Durduramıyorlar. Nedeni:Moratoryum hafızası.
Türkiye şu anda tüm bu yaptıklarına ve kötü performansına rağmen piyasalardan borçlanabiliyorsa yakın tarihinde (son 50 yılda) hiç moratoryum ilan etmediği içindir.
Moratoryum en az 2 nesli bitirir.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
moratoryum la konkordato ayrı
mesela 90 larda uzakdoğu kaplancıkları ile rusya konkordato ilan ettiydi
ama dümenden ettiler tabi
sonra kalkıp
hiç düşmemiş gibi
dizini dahi oğuşturmadan yollarına devam ettilerde
o batak konkordato furyası geride kaldı
o dönem voli yi patlataydın eyiydi emme
o esna da da Özal bey vardı. başka konulara kafa yoruyoduk, ah be kaçtı o güzelim Konkord uçağı. binemediydik, halen daha içimde ukte kalmıştır
ne o boeing eyirbus uçak mı la bunnar? uçah mı ha !.....
abi aslında şööle deyem ben sen'e
bi adamı tanıma istiyosan
onun dediklerine değil demediklerine odaklan
1 saattir okuyom ziro hec i daldan dala atlıyo
tek demediği --> iran
bu da gösterir ki..
tranp tvit leriynen, bu ziro hec, aynı amerikan kaynağı, menbağı aynı yane, yani içinde garip öge möğe yoh
yani pek bi gönül rahatlığı ve vijdan hafifliğiynen okuyabilirsiniz. gece yatmadan önce kukuletalı şapkanı tak sütünü iç oku uyu
Son düzenleme : Moruk; 24-05-2019 saat: 23:48.
gece yatarken süt falan içilmez.... reflü yapar ilerde gastrit yapar mideni haşat eder... gece yatarken bi şey de içilmez... gece sadece yatılır
diyorum ki zero hedge başka datalarda da hatalı bilgiler veriyor... amerkian işsizlik verisinin üstüne eski tarihli geçerliği olmayank inşaat bilmem nesini ekliyor , ahan da tvit diye atıyor.... kolpacı ...
Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı
Yer İmleri