Sayfa 254/1000 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354754 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 2,025 - 2,032 arası.

Konu: Viop XLIII

1. Faiz dusunde borsaya yaramiyomuydu. Dunden elde kalan kisalarda kazanclik kapadik 2 dir sans bizden yana. Hisseler fullendi

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Big bige bakma sen, zevki doruklarda hisseder o herzaman
    abka zaten terste kaldığı için kafası karışıktır, çuvalın dibi delik
    daha da gideecek bu meret ama benim mabaddan ter geldiği için pozlar flat dayu ben bugün mesaiyi bitirdim dayu benden pes artık ..abv iyi soyduk bugün palacanı...

3. Blomberg de 2 prof var faiz indiriminden dolayı adamlar okuduklarını unutmuşlar
    Olay basit gidecek olan gelmekte olana zor bir oyun sahası bırakma çabaları bunlar.
    Muhalefet koltuğundan 8-12 ay sonra seçim isteme şansı doğurur.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. arkadaşlar Benim pencereden net olan bir şey var

Bunca yaşanmışlardan sonra
    faiz iniyorsa
    hafta sonu falan bir yerlerden dolar gelir
    ve doları düşürme operasyonu devreye alınır
    borsa aşağı
    dolar aşağı durumu olur

benim çıkarımım bu
    ve beni bağlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Adam aynısını yaptı..Bu sefer shortları iyi yerden kapattım..15 dakılkarda iğne bar önemliydi.

6.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    daha da gideecek bu meret ama benim mabaddan ter geldiği için pozlar flat dayu ben bugün mesaiyi bitirdim dayu benden pes artık ..abv iyi soyduk bugün palacanı...
    Varya çok ballısın haa, lönkleri kar ile kapatmana fırsat verdi palamız, git gez dolaş akşama gel
    Hamdım Piştim Yandım

7. Dövizi olan firmalara TL kredi yok dendi. Genelde büyük ve yabancı şirketlerde döviz oluyor.

Ufak tefek şirketler destekleniyor, diğerlerine dövizinizi bozdurun veya yurt dışından borçlanın deniyor bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    hatta aklıma bir ölüm vuruşu senaryosu geldi: önce ağustos ppk'dan sert faiz artışı ve ortodoks politikalara geçiş sinyali. sonra erken seçim açıklaması, sonra suriyeye harekat başlaması gibi. bunların ard arda gerçekleşme ihtimali %0,01 tabi ama ağustos ayı kimsenin unutamayacağı efsane bir ay olurdu bunlarla
    Evet arkadaşlar gördüğünüz gibi ölüm senaryomuz tersten gerçekleşiyor Ağustos ppk faiz indirimi olduğuna göre, seçimler iptal, Suriye bize operasyon düzenleyebilir

Sayfa 254/1000 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354754 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •