İsrail savaş uçakları Beyrut üzerinde alçak uçuş gerçekleştirdi
NEBATİYE (AA) - İsrail savaş uçakları Lübnan'ın başkenti Beyrut ve güneydeki Sur
kenti üzerinde alçak uçuş yaptı.
Lübnan resmi ajansı NNA'da yer alan habere göre, İsrail ordusuna ait savaş uçakları
Lübnan hava sahasını ihlal ederek ülkenin iç kesimlerine kadar girdi.
Savaş uçakları Beyrut'ta "Hizbullah'ın kalesi" olarak bilinen Dahiye bölgesi üzerinde
bir müddet alçak uçuş gerçekleştirdi.
İsrail savaş uçakları ayrıca Lübnan'ın güneyindeki Sur kenti semalarında da alçaktan
uçtu.
-AA-
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
sen yazınca hiç zevkli olmuyor eski dostum
tohatlı dayu yazmalı ki : döğüş çıksın, kıran girsin foruma
https://www.youtube.com/watch?v=5SqEut2augI
sen mi bana, ben mi sana![]()
Kahveye gittik bir oyun vurdular iki oyunda benim ortağa vurdular. Dana kavurma parası ödeyip geldik kahveye.
oğlum erzincandamı oynuyon çay kahvede 15. Masada yancılar ile birlikte 8 kişi var tek servis gelse 120 eder. Sen borsa viob yapcam diye izmiri gezmiyon her halde çık kordona bir rakı balık ye bakim. Gerçi sen onu da ekmek arası balık evden getirdiğin rakı ile yaparsın ya. 5 lirayı artık bebekler bile almıyor.
Kahve demişken aklıma geldi dayu bi okey çevirelim die yolumu kestiler, yok mok desemde caydıramadım zorla oturduk, al takke ver külah derken bi taraftanda muabbet koyulaşıyor hooop konu geldi borsaya, malümunuz bu günlerde herkes borsacıo diyo şu hisse öbürkisi diyo yok bu hisse falan filan derken biri dediki egeen diye bi hisse neyse oyun bitti evlere dağıldık. Bi bakim şunların dediği hisselere dedim abowwwww o ne yaw bi lotu 10 milyon egeenin, la benim para yetmez onu almaya, manyak yaw bunnar, nerden bulurlar büüüle hisseleri
![]()
Hamdım Piştim Yandım
Citi, Bank İş Bankası C için hedef fiyatını 18,50 TL olarak belirledi, tavsiyesini ise 'AL'dan 'SAT'a indirdi. #ISCTR #xbank
Şirket son 1 yılda %151 ile endeksin %39 üstünde performans gösterdi..
Yer İmleri