Sayfa 255/460 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355 ... SonSon
Arama sonucu : 3679 madde; 2,033 - 2,040 arası.

Konu: KGYO - Koray Gayrı Menkul YO

1.  Alıntı Originally Posted by muteber Yazıyı Oku
    Sayın fener1907 sizce yarın açılış ve kapanış nasıl olur tahmininiz nedir

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Spk dan sıkıntı yok götür aya parayı kaldır çuvalla hiç kafası çalışmıyor bunların galip ağaya twit atacam işi bilene teslim edin diye at bu brokirlarin maaşına zam işine son verse yeridir

Discovery Elite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

2. Kimse yok mu kagitta yoksa herkes tetikte mi )

3.  Alıntı Originally Posted by fener1907 Yazıyı Oku
    Spk dan sıkıntı yok götür aya parayı kaldır çuvalla hiç kafası çalışmıyor bunların galip ağaya twit atacam işi bilene teslim edin diye at bu brokirlarin maaşına zam işine son verse yeridir

Discovery Elite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sanırım ky kalmadı kağıtta şu an sadece izleyebiliyoruz.

4. Kim alip satoyor ata goren derinlik goren var mi

5.  Alıntı Originally Posted by jackal65 Yazıyı Oku
    Kimse yok mu kagitta yoksa herkes tetikte mi )
    dün büyük bölümünü 3.71 den sattım alttan alırım diye ama tren kaçtı. şimdi 3.90 a girmeye de gözüm yemiyor...
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. Herkesi dinle, kendi bildiğini yap.

6.  Alıntı Originally Posted by melih55 Yazıyı Oku
    dün büyük bölümünü 3.71 den sattım alttan alırım diye ama tren kaçtı. şimdi 3.90 a girmeye de gözüm yemiyor...
    Gevseme yapacak rsi sismis ama nerden doner 3.40 lara sarkmasi lazim teknik olarak ama salar mi yoksa boyle bu sekilde rahatlatip ucurur mi gorecek sen iyi dayanmissin kardes 3.7 masAllah acele etme derim ben tabii ki ytd

7.  Alıntı Originally Posted by jackal65 Yazıyı Oku
    Gevseme yapacak rsi sismis ama nerden doner 3.40 lara sarkmasi lazim teknik olarak ama salar mi yoksa boyle bu sekilde rahatlatip ucurur mi gorecek sen iyi dayanmissin kardes 3.7 masAllah acele etme derim ben tabii ki ytd
    senin fikirlerin benim için önemli. gerçi bu kağıtta normal teknik çalışmıyor çünkü gerçek değeri daha oturmadı.
    bakalım bekliyorum biraz geri çekilsin tekrar gireceğim.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. Herkesi dinle, kendi bildiğini yap.

Bu ne arkadaş 3,85 den verdim hızla 3,75 gördü. Tekrar almaya tereddüt ettim yine fişekledi. Yuh ben yazana kadar tekrar 3,71 e gelmiş.
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
    SPEKLER ile mücadele eden SAFTRADER

Sayfa 255/460 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •