Sayfa 255/571 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355 ... SonSon
Arama sonucu : 4940 madde; 2,033 - 2,040 arası.

Konu: İDEAL veri terminalinde /Sistem/İndikatör/Robot

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Tiberius Yazıyı Oku
    Şu an test sürecinde...
    Lisansınınz kapalıysa firmaya veya Sezai Bey'e mail atıp lisans açtırabilirsiniz.
    Ayrıca modulun geliştirilmesiyle ilgili önerisi olanlar varsa lütfen bildirsin.
    Teşekkürler, lisansı açtırayım, bir kurcalayayım, yarı otomatik işlemlerimi makineye yaptırabilirim sanırım, bana çok faydalı olur.

Marifet iltifata tabidir. Tekrar tebrik ederim, çalışmalarınızda başarılar, saygılar..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    afyonkarahisar
    Gönderi
    794
     Alıntı Originally Posted by Tiberius Yazıyı Oku
    Şu an test sürecinde...
    Lisansınınz kapalıysa firmaya veya Sezai Bey'e mail atıp lisans açtırabilirsiniz.
    aracı kurumların robot işlemlerine izin vermesi aracı kuruma bir maliyet yükümü getiriyorki , aracı kurumun ideal ile manuel emir iletim anlaşması varken neden robot emir iletim izin vermez ?
    aracı kurum un robot emir iletim izni yokken de bizler ideale robot emir iletim iznimizi açtırabilirmiyiz ?

3.  Alıntı Originally Posted by alekss Yazıyı Oku
    aracı kurumların robot işlemlerine izin vermesi aracı kuruma bir maliyet yükümü getiriyorki , aracı kurumun ideal ile manuel emir iletim anlaşması varken neden robot emir iletim izin vermez ?
    aracı kurum un robot emir iletim izni yokken de bizler ideale robot emir iletim iznimizi açtırabilirmiyiz ?
    15 civarında kurumun idealdata ile robot anlaşması var.
    Bu kurumlar algo kullandırmak için yatırımcıdan ek ücret talep etmiyor bildiğim kadarıyla (istisnalar olabilir).
    Hatta algo ile emir gönderenlere indirim yapan kurumlar da var.
    vahap beyaz, ahmet çakar ....

4.  Alıntı Originally Posted by Tiberius Yazıyı Oku
    Şu an test sürecinde...
    Sayın Tiberius tradeall kullanıcıları idealgo yu nasıl kullanabilir, ne yapmamız lazım?

5. Sayın Tiberius;
    Eski usül kod yazarak sistem tasarlamak, emir göndermek ile ideAlgo ile bu işlemleri yapmak arasında bir hız farkı var mı?
    İdeAlgo kod bilmeyen için iyi ama dezavantajları neler acaba.

Alıntı Originally Posted by Tiberius Yazıyı Oku
    ideAlgo dönemi başlamıştır...
    Türk yatırımcısına armağan olsun...

https://www.youtube.com/watch?v=eTqPPUF6_cA&t=35s

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,213
    iDealAlgo
    †@Algoyardim
    5 dk.5 dakika önce

ideAlgo ile Optimizasyon yapmak...
    https://youtu.be/iQvQIFTZ8hk
    #iDeal #iDealData #ideAlgo
    Bear_Bull
    @BearBull26

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    afyonkarahisar
    Gönderi
    794
    sitemler de adx diye bir sistemim var dı
    s içinden idealgo için de onu seçtim
    adx diye kaydettim
    sonra sistemler için de adx sistemimi kodlarını göremiyorum koda mudehale edemiyorum

veya eksik bir şeylermi yapıyorum
    aynı isimle kaydettiğimde
    artık o eski indikatörü veya sistemi mudehale imkanımız ortadan kaybıluyor mu ?

8.  Alıntı Originally Posted by alekss Yazıyı Oku
    sitemler de adx diye bir sistemim var dı
    s içinden idealgo için de onu seçtim
    adx diye kaydettim
    sonra sistemler için de adx sistemimi kodlarını göremiyorum koda mudehale edemiyorum

veya eksik bir şeylermi yapıyorum
    aynı isimle kaydettiğimde
    artık o eski indikatörü veya sistemi mudehale imkanımız ortadan kaybıluyor mu ?
    hmm oraya bir kod yerleştirip üstüne kaydedilsinmi diye bir uyarı vermesi daha iyi olacaktır bizde de tonlarca sistem birikti.

yanlışlıkla erhantest diye kadederim bu seferde 4 sene once erhantest diye kaydettiğim ama hatırlamadıgım bir sistemim çöp olabilir.

Aslında onun ıcın bır uyarı eklenmesı daha saglıklı olacak.

@bearbull abi niye eski versiona ihtiyaç var onu anlamadım ben normal sıstemlerımız calısmayacak mı ?
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

Sayfa 255/571 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •