Sayfa 256/273 İlkİlk ... 156206246254255256257258266 ... SonSon
Arama sonucu : 2181 madde; 2,041 - 2,048 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Tahtacı niye gözlemler? Dün inanmayıpta çıkanlar veya bir kısmını boşaltanlar varsa, pişman olupta tekrar giriyorlar mı diye bakar.
    Akıntıdan sonra girenler boşaldı mı der.
    Aşağı inersem tekrar satanlara aldırır mıyım diye düşünmez heralde!
    Elinde olupta satmayanları yoklar, ya geri düşerse diye!
    Yukarı alırsa buralardan hızlı bir şekilde elinde olanların satıp satmadığına ve yeni girenleri gözlemler.
    Eğer buralardan yukarıya alırsa zaten satmış olanların geri dönmeyeceğini bilir ve yeni girenlerle eski kalanlarla devam eder..
    gözlemeci tahtacı.. ytd
    Gözlemeci tahtacı!
    Bakalım bugünde ağacı sallayacak mı? Açıkçalar, malda olanlar herkesi gözlemliyor.
    Gözlemecim benim. Çınar oldum, Çınar.. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. 3 rakam
    20.32-21.20-21.64

3. Tahtacı şunu da biliyor eğer bir düzeltme yaparsa, düzeltmesine göre değişir elbette ama giren kişinin çok olacağını da biliyor.
    Neden böyle dedim, gelen bilançoyla bunu yapan, normal zamanda kar etmeye başlayınca ne yapmaz.
    Tabi düzeltme küçük küçük indikatörleri soğutmak için olursa bu seferde geçmişten gelen elinde malı olanlara gözü dikmiş derim.
    Her türlü düzeltmeye varım, nefesimizi kesmiş kaç yıldır, bu yaşanmışlıklardan sonra kötü düzeltmemi olur derim. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

4. Aman yanlış anlaşılmasın bu fikirlerim, hisse böyle oldu diye! Okumayanlar bilmeyenler veya yeni okuyanlar olabilir. Ben bu tip şeyleri yıllardır forumda yazarım. Teknik, temel haricinde psikoloji borsanın yüzde 50 sidir.
    Zaten al ve sat tuşları bu psikoloji ile olgunlaşır. Bu yüzden sadece fikrimi aktardım, olur olmaz kimse birşey bilemez. Sadece tahtacı karar verir olacaklara. Bizler ise fikirlerimizi aktarırırız. Yanlış anlaşılmak istemem, bazen şımarıklık yapıyorum o da forumdan tutunabilmek sebepli yoksa bir amacım yok. Ytd

5. Hisse hareket çekince insan birşey yazmaya korkuyor yanlış anlaşılırım diye, ilk defa bugün uzun zaman sonra 50 centi gördük.
    Ya şimdi Çınar demiyeyim, 50 cent yıllardır demiyeyim de ne diyeyim. Indikatörler şişmiş bende farkındayım lakin indikatörler indiğinde de neler yaşadığımızı benimle yaşayanlar bilir.
    Yanlışsam yanlışmışsın deyin, sitem bu sitem. Yılların çığırtısı.. ytd

6. Orhan hc yazdıklarım yanlış anlaşılıyor mu az çok okumuşsundur öncesinden de.

7. Ha bu yaşadığım hiçbirşey söyledimde gitgellerde yaptıklarımı, sonrasında yapacaklarımı. Bu yaşadığım ne ki pandemiden sonra yıllardır biriktirdiğim bir başka hissem 70 centlerden 6 doları görüp 1.3 dolara düşmüş sonrasında zor bir şekilde toparlamış. Petkim’de de ne yaşadınız derseniz daha kötülerinin olduğunuda peyderpeyi aktardım. Şaka yapmıyorum yaşayan bilir. Ytd

8.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Orhan hc yazdıklarım yanlış anlaşılıyor mu az çok okumuşsundur öncesinden de.
    Hayır ben anlamıyorum.

Sayfa 256/273 İlkİlk ... 156206246254255256257258266 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •