Aynen öyle sayın 666. Yatırımcısı alıp unutur, daha çok uzunvadeli işlem yapar. Ama son zamanlardaki hareketi maalesef halkb içerisindeki günlükçü kişilerin oldukça ilgisini çekti. Uzun zaman yataya bağladığı bir dönem vardı. Onun gibi bir hareket şart ki unutulsun. Ben halkb için de böyle olsa iyi olur diyorum. Bir kuruş yukarı çıkamıyor hisse. Kafasına vuranı hiç eksik olmuyor. Bağlasın yataya biraz ve unutulsun hisse.
Halka arz rakamlarindan gorulecegi uzere bireysel yatirimcilar yani ky dedigimiz kesim bu halka arza yogun ilgo gostermis, ozellikle yabanci kurumlar cok isteksiz kalmislar. Bu da hissenin yukselme potansiyelini etkiliyor. Bence halka arz yanlis zamanda yapildi, belki de hic yapilmamaliydi.
Hisse kisa surede 46 tl yi gordu. Aslinda bir nevi Pgsus gibi olabilir diye dusunuyorum. O da 45 tl den yedire yedire 10 tl ye dusmus ve uzun yillar almisti eski seviyelerini gormesi
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=alenichev;2260681]Halka arz rakamlarindan gorulecegi uzere bireysel yatirimcilar yani ky dedigimiz kesim bu halka arza yogun ilgo gostermis, ozellikle yabanci kurumlar cok isteksiz kalmislar......[/QUOTE]
Yabancılar isteksiz kalmadı, hiç ilgi göstermediler desek yeridir. Bu halka arzda sadece göstermelik alım yapmış olabilirler.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
yalnız aselsan genelde 14-20 fk lar arasında fiyatlanır...yanlış hatırlamıyorsam...yani öyle çok da pahalı değil..bu sektöre göre tabi....yurt dışındaki muadilleri ile kıyaslamak yanlış olur.çünkü orda ki şirketlerin ciddi rakipleri var..aselsan burda tekel..birde müşterisi direk TSK..yani ordumuz...zaten sahibi de TSK Güçlendirme Vakfı.
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
[QUOTE=TRENDHOUND;2260717]Aynen oyle. Ben biraz alcak gonullu davranip oyle soyledim [emoji3]
Acikcasi aselsanda ki algi ekonomin disinda vatan millet sevdasi uzerine kurulmus ve cok yanlis. Piyasa nedir. Piyasa cansiz, mantiksal ve simarik bir seydir. Senin milli dusuncelerini seyine bile takmaz. Ulkemiz de boyle yonetildi yillarca ve ekonomik olarak durumuz ortada. Hep ayni laflari isittik. Dis mihrak spekulasyon. Bir kez olsun dikkate almadilar piyasayi. Not indirimleri geldi ve dalga gectiler ama insanlar o notlara gore yatirim yapiyorlar bu ulkeye. Halkbankin geldigi nokta ortada. Millet devlet bankasi dedigi ama bu bankaya en buyuk zarari da su anda devleti yonetenler verdi. Devlet halk icin mi var yoksa halk devlet icin mi. Insanlar artik bu sorulari sormali
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
benim asıl merak ettiğim konu asel bu halka arzı neden yaptı? zira aselin bilançosuna göre devede kulak bir para bence...burda ne amaçladılar anlayamadım?
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri