Sayfa 257/1012 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 2,049 - 2,056 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. benim de naçizane fikrim;28-30 olan mevduat faizleri piyasa paraya doydugu için 21-23 bandına geldi bunun nedeni yatırım yapılacak paranın mevduata kayması ve hem konut hem ticari kredi talebinin düşmesi ile oluşan likidite bolluğu. ama bu bolluk piyasada değil mevduatta duruyor.
    bu işin içinden nasıl çıkacaklar bilmiyorum.

2. Yazı içeriğinden alıntı yaptım.( Gittikçe daha tehlikeli müdahalelerle ekonomiye yön verilecek. Soğan depoları baskını ve bankaların sopa zoruyla kredi faizlerini gönüllü indirmesi bu Şarklı yöntemlerin en dudak uçuklatan örnekleri.)

Bugün soğana savaş açtılar yarın patatese açarlarmı.

3. 22 Kasım Perşembe 14:31 YABANCILAR 16 KASIM HAFTASINDA 49,5 MN DOLARLIK HİSSE ALDI, 22,2 MN DOLARLIK DİBS SATTI

4.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Yazı içeriğinden alıntı yaptım.( Gittikçe daha tehlikeli müdahalelerle ekonomiye yön verilecek. Soğan depoları baskını ve bankaların sopa zoruyla kredi faizlerini gönüllü indirmesi bu Şarklı yöntemlerin en dudak uçuklatan örnekleri.)

Bugün soğana savaş açtılar yarın patatese açarlarmı.

tck.na stokçuluk suçtur diye bir madde koyup tl. dahil kim stokçuluk yaparsa hapis cezası uygulasınlar
    tl.yi de ya harcayacaksın ya da hazineye bağışlayacaksın diye ek bir madde ile kanunlaştırsınlar..

5. Stoklamak ile depolamak arasındaki fark ? Şu anda yapılan stoklamak mı depolamak mı malı ?

6.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    https://www.memurlar.net/haber/79085...p-ettirdi.html

Yahu bu vatandaş 5-10 bin için mi araç almıyormuş?
    Yoksa TL, dolar yerine araca mı yatırım yapılıyor?
    20 günde 55 araç satmışlar Beyanlarına göre işler iyiyken eskiden günde 6-7 araç teslim ediyorlarmış.

Aman tükeniyor mantığıyla yapılan haberler mide bulandırıyor, en düşüğü 80binTL. Orta sınıf alayım desen 120binTL vereceksin.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7. Alım gücü % 50-60-70 düşmüşken hem de

8.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    20 günde 55 araç satmışlar Beyanlarına göre işler iyiyken eskiden günde 6-7 araç teslim ediyorlarmış.

Aman tükeniyor mantığıyla yapılan haberler mide bulandırıyor, en düşüğü 80binTL. Orta sınıf alayım desen 120binTL vereceksin.
    Haber doğru ..Dün arkadaşa Araba alalım diye Toyotaya gittik .Satacak araba kalmamış .Seneye teslim isterseniz kapora verin isim yazalım diyorlar ..
    Bu milletde ev araba ve cep teli sevdası bitmez..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 257/1012 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •