Sayfa 257/1000 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 2,049 - 2,056 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    Hocam aracı kurumdan aldığınız hisse senetlerine blokaj koyunca, değil aracı kurum siz bile satamazsınız. Benim aracı kurum hesabında satılabilir senet sayısı sıfır olarak görünüyor. Burada şuna dikkat etmek lazım, benim başıma geldi de biliyorum. Blokaj hemen çözülür diyorlar ama saat 11 de blokajı çözdüğüm halde o gün akşama kadar satış yapamadım. Satış düşünülüyorsa bir gün önce blokajı kaldırmak daha doğru olur.

Fon işi daha farklı, fonun alıp sattığı şey bizim fon payımız değil ki zaten, kendi portföyünde bulunan hisse senetleri vs. Tabi ki istediği gibi alacak, satacak. Ama bizim fonları satamaz. O zaman fon blokajı ne işe yarıyor ? Valla bilmiyorum

Aynı mantıkla düşünürsek, fona blokaj koyunca nemalanmaması diye bir şey mümkün değil.

Saygılar
    Artniyetli bir calisan satmaya kalmadigi surece bence anlamsiz...

Amme hizmetimiz devam ediyor
    Daha once soylemistim
    Birdaha yaziyorum

Her sehirde polis kantini var
    Googledan bakin
    Halka acik
    Polis olmak sart degil
    Fiyatlar sudan ucuz ve marka urunler mevcut...

3.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    BIST ten mi alınabiliyor yoksa denizden hesap mı olması lazım nasıl oluyor ilk defa duydum böyle bir şey ama mantıklı bence garanti kazanc sonuçta mevduattan iyi [emoji2]

Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Konuyu ben de yeni duydum. 31.10 tarihinden söz ediliyor. İlgili KAP duyurusu şu sanırım :

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/786077

Satma Hakkının Kullanımına İlişkin Üç Aylık Hak Düşürücü Sürenin Sona Erme Tarihi
    31.10.2019
    demiş. O tarihten sonra satamazsınız demek sanırım bu.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Cafeye geldim de
    Burayı okumaktan yazmaya fırsat kalmıyor.
    Ustad bak dedigime geliyor
    Ons canlaniyor
    Dolar asagi yaparsa yarinki faiz aciklamasindan sonra bistte 105k olursa sen seyreyle bahari...kisi direk atlatik
    Yaz geliyor yaaaaaaaz

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Artniyetli bir calisan satmaya kalmadigi surece bence anlamsiz...
    Maho abi, olur mu öyle şey. Ben İş Bankası'ndaki paramla Tacirler'in yönettiği bir fon almışım. Hangi çılgın benim fonumu nasıl satacak ? O zaman Tefas ne işe yarıyor ?

Maho abi, olur mu öyle şey. Ben İş Bankası'ndaki paramla Tacirler'in yönettiği bir fon almışım. Hangi çılgın benim fonumu nasıl satacak ? O zaman Tefas ne işe yarıyor ?
    Onceki sayfalarda biri yazmisti
    Bir calisan fonlari bozup yeniden aliyormus felan diye...kimdi hatirlayamadim

Peki neden bloke koyuyorsunuz ne ise yariyor bu.kime karsi bloke anlamadimki😃😃

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Umut son ay ortalamasi kac acaba
    35 günlük 21 kusur hesapladım

Sayfa 257/1000 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •