Sayfa 257/1002 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,049 - 2,056 arası.

Konu: Viop XLVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    İFRAT-TEFRİT bizde çok..5500 lerde iken ''buraya düşerse alırım'' dediğimde....''Oraya düşmez ''diyenler...şimdi benim beklediğim rakamın çok altını bekliyor...2.700 ler havada uçuşuyor.

Bu duygusallık borsada zarar ettirir...KÜMSEYİ DİNLEMEM..GELİŞMELERE DE BAKMAYACAĞIM..zamanı gelince tüm gücümle 12 aylık vade için hisse alacağım..ve dolar bazlı %200 -300 den önce satmam.

2. borsada %10 luk düşüş yükseliş marjı düşüş yönünde %3 e indirilmelidir en azından bir süre kazanımı olur
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

3. Dolar hala yükselmiyor... Bir noktada yukarı hareket gelecektir, genişleme kaçınılmaz gibi... Seçimden de vazgeçtiysek doları tutmazlar heralde...

4.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    kk spk'nın önündeyim diye tivit atmış. çok ilginç. bu adamlar neyi biliyor?

soyulan 380 bin depremzede var demişler.
    Yatırım Finans İş Bankasının değil mi? Bu kara günlerde en büyük satış ordan yapıldı yapılıyor. KK önce kapısının önünü süpürsün. Yazılacak çok sey varda neyse .FYI: Hayatım boyunca CHPden baska partiye oy vemedim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Her iki uzman arkadaş da doğru adamı engellemiş. Selçuk dediğin adam televizyonda program sahibi. Sen bunlar gibi olmak İçin uğraşma, sadece eleştirmeye devam et.
    işine bak...burada yorum yapacak potansiyelin yok..

TARİH VERİYORUM..adam ,bunu söyledi diyorum..''TV de programı var'' diyor..

selçuk abin,Bu sene temmuzda 1.34 dolar iken...daha dolar bazlı dip yapmadık,dedi..zamanı var..2-3 ay daha var dedi...

O ABİNNNNNN, endeks 2.2 dolar olunca kasım ayında,yusuf hoca ile programda iken:''ÖZ ELEŞTİRİ YAPAYIM..DOLAR BAZLI DİBİ ERKEN GÖRMÜŞÜZ '',,dedi..hayda..koca trent kaçtı...
    ..üstelik selçuk kendinden emin ,hatip gibi konuşur...Mutlaka etkilenirsin..

Adama sadece şunu sorun: 8 gn. ortalama altında 2 gün kapanış diyorsun..ama o zaman iş işten geçiyor...sizi engeller.

sen abini izlemeye devam et..HA ELEŞTİRİ YAPMAK İÇİN TEMEL LAZIM..SEN BİAT ET...

BU FORUMUN EN ZOR TARAFI...mükemmel zeki ,analitik arkadaş olduğı gibi böyleleriylede muhatap olursun..

adam diyor ki ,tv ye çıkıyor..kriteri bu...

birader bari sus..susunca ,karizmadan konuşmuyor deriz.

Zaten oluşan algı bu: bu adamlar tvde konuşuyor..o zaman mutlaka doğrudur..bir bildiği vardır...''

ben de 22 sene önce aynen senin gibi temiz(?) düşünüyordum.

Alıntı Originally Posted by aytek3501 Yazıyı Oku
    Yatırım Finans İş Bankasının değil mi? Bu kara günlerde en büyük satış ordan yapıldı yapılıyor. KK önce kapısının önünü süpürsün. Yazılacak çok sey varda neyse .FYI: Hayatım boyunca CHPden baska partiye oy vemedim.
    eğer ciddi ciddi chp'nin %28 hissesinin partiyle organik bağı olduğunu düşünüyorsanız, burası size göre değil.

dalga geçmek için yazmadım.
    audentes Fortuna iuvat

7.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    eğer ciddi ciddi chp'nin %28 hissesinin partiyle organik bağı olduğunu düşünüyorsanız, burası size göre değil.

dalga geçmek için yazmadım.
    Yada yatırım finansda işlem yapanın kurumla bağı olması gerektiğini düşünüyorsa...

satışı yapan kişi/kişiler önemli. kurum değil.

bunu hesap edemeyecek kişinin zekasıda ne biliym.

Sayfa 257/1002 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •