Sayfa 258/774 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358758 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 2,057 - 2,064 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1.  Alıntı Originally Posted by ufuktakiler Yazıyı Oku
    sonuçta verdiği oydan ötürü birileri utanacak.

ben ailem çocuklarım ve torunlarım için evet diyeceğim inşaallah utanan olmam.
    1982 referandumunda hayır demiştim pişman değilim şimdi evet diyeceğim umarım gene utanmamı gerektirecek bir durum olmaz.

hayır diyen arkadaşlar ne kadar rteye gıcık oluyorsa bende tam aksine rte ye o kadar güveniyorum.
    hatta biraz daha ileri gidiyorum allah cumhurbaşkanımıza uzun ömürler versin eğer onun ömrü kısaldıysa benim ömrümden alsın ona versin.
    Sn. CB'ı oylanmıyor... o da ölümlü bir insan... Sonuçta Hayırcılar bu tür yetkilere itiraz ediyorlar... Evetçiler ise koro şeklinde Reklam ve Slogan ile neye Evet dendiğinden ziyade sonucu iyi olacak Sn CB her şeyi düzeltecek gibi Alaattinin Sihirli lambası edebiyatı yapıyorlar... Sormazlarmı kişiye 15 yıldır niye düzeltmediniz... 15 yıldır yapmadığınızı/Yapamadığınızı Hangi kanunları (?) çıkartıp yapacaksınız... Hangi kanunu istemediniz de değiştiremediniz...Binlerce torba kanun çıkarıpda yapamadığınız nedir?
    Niye yapacağınız işleri Millete anlatıp Yetki istemiyorsunuz da... Reklam ve Sloganlarla ve de CHP karşıtlığıyla izah ediyorsunuz... iktidara gelirken Her şeyi açıklayıp İkna ettiğiniz Milleti şimdi niye ikna edemiyorsunuz....uzatmaya gerek yok İçi boş olan laf salatalığı yapan Anap ve DYP nasıl tasfiye olduysa... 17 Nisanda Evet veya Hayır ne çıkarsa çıksın... lafla peynir ekmek gemisi yürümez... 2019 a kadar Millet AK Partiden beklediği... iş ekmek ve hizmeti görmezse akibet bellidir....

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

2.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/watch?v=4vR4qoJTofU

Dizi filmlere değil, gerçeklere bak, gör barzani sever akp nin gerçek yüzünü...

neymis gercekler?

ulkuculer ve solcular silahli catisma yasamislar yillarca, dinciler catismalara girmemisler,

bunlarin hangisi zararli hangisi iyi yada kotu?

dindar kesimde catismalara girseydi olseydi oldurulseydi

turkiye dahami ileri gidecekti o vakit?

dizilerden ogrenemiorsun hayattanda ogrenemiyorsun,

ikide bir barzaniye tosluyorsun ama chp lilerin nasil gidip

pkk nin uzantisi siyasi partiye oy verdigini ,

chp nin nasil fettosun kucaginda oldugunu gormuyorsun.

tayyip 10 yil fettoyle kucak kucagaydi diyenler , bugun fettose karsi tek bi kelam etmiyorlar,

akp barzaniyle ortak diyenler , pkk ya toz kondurmuyorlar.

samimiyet nerede.

ben akp li degilim

turkiye dusmani hain fettosle savasan kim tayyip,

turkiye dusmani pkk ile savasan kim tayyip,

turkiyeye dis bileyen emperyalist ulkelere karsi direnen turkiye nin yaninda olacagiz ,

devletinde hukumetinde yaninda olacagiz

bunlar topyekun hayir diyorsa biz de evet diyecegiz.

centilmence ; guclu olan kazansin.

3.  Alıntı Originally Posted by Yatirimciali Yazıyı Oku
    neymis gercekler?

ulkuculer ve solcular silahli catisma yasamislar yillarca, dinciler catismalara girmemisler,

bunlarin hangisi zararli hangisi iyi yada kotu?

dindar kesimde catismalara girseydi olseydi oldurulseydi

turkiye dahami ileri gidecekti o vakit?

dizilerden ogrenemiorsun hayattanda ogrenemiyorsun,

ikide bir barzaniye tosluyorsun ama chp lilerin nasil gidip

pkk nin uzantisi siyasi partiye oy verdigini ,

chp nin nasil fettosun kucaginda oldugunu gormuyorsun.

tayyip 10 yil fettoyle kucak kucagaydi diyenler , bugun fettose karsi tek bi kelam etmiyorlar,

akp barzaniyle ortak diyenler , pkk ya toz kondurmuyorlar.

samimiyet nerede.

ben akp li degilim

turkiye dusmani hain fettosle savasan kim tayyip,

turkiye dusmani pkk ile savasan kim tayyip,

turkiyeye dis bileyen emperyalist ulkelere karsi direnen turkiye nin yaninda olacagiz ,

devletinde hukumetinde yaninda olacagiz

bunlar topyekun hayir diyorsa biz de evet diyecegiz.

centilmence ; guclu olan kazansin.
    2010 yılındaki Refarandum sloganlarına bakalım o da Anayasa. Değişikliği idi:

"AK Parti, Anayasa değişikliği için 12 Eylül referandumuna ilginç stratejiler belirleyerek hazırlanıyor. Parti, 26 maddelik Anayasa değişikliğini meydanlarda seçmene “26 Öykü” ile anlatacak.

AKP’nin referandum sloganı, “Sevdam millet, kararım evet” olurken, 26 maddelik Anayasa değişikliği 26 ayrı insan öyküleriyle anlatılacak. Referandum için hazırlanan şarkı Türkiye’yi anlatacak.

Afişler ve reklamlarla da anlatılacak olan Anayasa değişikliği için sade ve duru bir dil kullanımına özen gösterilirken, söylemlerde özgürlük, adalet ve demokrasi ağırlıklı "davet" dili kullanılacak."

Sonuç; bugün Kesin olarak biliyoruzki Yargıyı ve Polis teşlilatını ve dahi Orduyu FETÖ örgütüne teslim etmişler... ne zamanli FETÖ cüler önce Sn CB nını hedef aldılar o zaman maskeleri düştü.... uzatmayalım herkesin bildiği okaylar oldu...

Gelelim günümüze; Anayasa değikliği için AK Parti ve MHP ne diyor "Reklamlar ve Basın yoluyla Evet deyin, şu olacak bu olacak..." içerik ne denince ;tartışmayalım... Bize güvenin Sn CB nına güvenin...2010 da size güvenince neler olduğunu Millet gördü...Bu imajı Reklamla şunun için düzeltmeniz mümkün değil... " en iyi reklam müşteri memnuniyetidir" siz ise malınızı beğenmeyenlerd hakaret edip, zorla mal satmaya çalışıyorsunuz....

4. GÜNÜN SÖZÜ

Lider var, ölümünden 70
    yıl sonra, adı Hollanda'da
    bir caddeye verilir,
    lider var, bakanları geri çevrilir!

Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.

5. Abiler ben tarafsızım. Ben doğru yolu buldum. Memleket manyak stres altında. Bende bu yolu buldum. Aslında akp nin sözleri çok güzelde icraat zayıftan beter. Baya bir mum yatsı ilişkisi bu durum galiba.
    http://odatv.com/erdoganin-o-sozleri...603171200.html

6.  Alıntı Originally Posted by indian Yazıyı Oku
    2010 yılındaki Refarandum sloganlarına bakalım o da Anayasa. Değişikliği idi:

"AK Parti, Anayasa değişikliği için 12 Eylül referandumuna ilginç stratejiler belirleyerek hazırlanıyor. Parti, 26 maddelik Anayasa değişikliğini meydanlarda seçmene “26 Öykü” ile anlatacak.

AKP’nin referandum sloganı, “Sevdam millet, kararım evet” olurken, 26 maddelik Anayasa değişikliği 26 ayrı insan öyküleriyle anlatılacak. Referandum için hazırlanan şarkı Türkiye’yi anlatacak.

Afişler ve reklamlarla da anlatılacak olan Anayasa değişikliği için sade ve duru bir dil kullanımına özen gösterilirken, söylemlerde özgürlük, adalet ve demokrasi ağırlıklı "davet" dili kullanılacak."

Sonuç; bugün Kesin olarak biliyoruzki Yargıyı ve Polis teşlilatını ve dahi Orduyu FETÖ örgütüne teslim etmişler... ne zamanli FETÖ cüler önce Sn CB nını hedef aldılar o zaman maskeleri düştü.... uzatmayalım herkesin bildiği okaylar oldu...

Gelelim günümüze; Anayasa değikliği için AK Parti ve MHP ne diyor "Reklamlar ve Basın yoluyla Evet deyin, şu olacak bu olacak..." içerik ne denince ;tartışmayalım... Bize güvenin Sn CB nına güvenin...2010 da size güvenince neler olduğunu Millet gördü...Bu imajı Reklamla şunun için düzeltmeniz mümkün değil... " en iyi reklam müşteri memnuniyetidir" siz ise malınızı beğenmeyenlerd hakaret edip, zorla mal satmaya çalışıyorsunuz....

Türk Milletine yıllardır ülkemizde açık ve gizli hakareti Hayırcılar ediyor.
    Cumhurbaşkanını Siz seçemezsiniz, koyunlar, cahiller vb. diyen
    kendini hep üst sınıf gören aslında karekter olarak en aşağıda olanlardır.

7. ülke karpuz gibi yarıldı yarılacak...
    az insaf...

Sayfa 258/774 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358758 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •