Sayfa 258/1002 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358758 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 2,057 - 2,064 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Sn. Bakanın açıklaması sonrası yengenizi, Dünya ahiret bacım kabul ettim, aletin kökünü tellen boğup salonda yatmaya başlayacam.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Lebalep kongrede maske takmayacan evde oğlanla kızla hanımla maske arkasından konuşacan demiş diye açıklayayımda. Bunuda başka biri açıklasın
    Yok yahu,siz olayı anlamamışsınız......1 Nisan günü işlerinin yoğunluğundan şaka yapamadı ya,bugün yapmaya kalkmış.......

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Aynı yatakta yatıyorsak ne yapacağız peki
    Bakan olması gerekeni söylüyor yaparsın yapmazsın ki kimse yapmıyor , zaten tüm gün dışarıda maskeden bitik halde eve gelip birde evde mi taksın ? Mesafeyi koruyabilirsen evi bol bol havalandirabilirsen evdeki diger kişiler hastalanmasına önlemiş olursun . Ha kongre , cenaze törenleri yapıp insanlara bunu demek tabii ki milleti çığrından çıkarıyor. .Küçük evde 4-5 kişi yaşayanlar var buna uymak zor ama bi virüste böyle yayılıyor , artık bir kez daha kapanma vs olmamalı insanlar cidden bitti bu yüzden evde maskeyle oturulmasa bile mesafeye dikkat edilebilir veya yaz geldi ev bol bol havalandirilabilir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. Adam 10 kaplan gücünde, zibir tane muhalefetten çok ses getirdi, kriminal zeka, parti kursun, Cem Uzan'ı geçer diyorum...

DNA da var...DNA senin kaderindir netekim

5. yaptıkları neysede birde aptal muamelesi yapmıyorlarmı işte can sıkan tarafı bu

6. Sayın admin ben onu espri olsun diye yazdım ama işin gerçeği çok tutarsızlar .

Bugün mecburiyetten toplu taşıma kullandım .

Karşımda bir tane 4 kişilik aile bindi maskeler çenesinde bende söyledim dinlemediler görevliye söyledim Fransız diye birşey yapmadılar .

Daha sonra başka bir araca daha bindim bu sefer 3 tane Rus maskesiz konuşuyor bunlara kesin birşey yapmazlar dedim aracın başka bir tarafına gittim .

Bunlara kapalı alan toplu taşıma vs maskeden muaf olmasına gıcık oluyorum saldırsam dövsem turiste saldırdı derler her gün kullananlar ne yapıyor bu tip durumlarda acaba
    Son düzenleme : Pscyokinesis; 20-05-2021 saat: 21:41.

7. Evde maske önerisi rezillikten baska birşey değil.. paranoya yaratıyorlar.

Soru şu; neden bunu yapıyorlar?

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bakan olması gerekeni söylüyor yaparsın yapmazsın ki kimse yapmıyor , zaten tüm gün dışarıda maskeden bitik halde eve gelip birde evde mi taksın ? Mesafeyi koruyabilirsen evi bol bol havalandirabilirsen evdeki diger kişiler hastalanmasına önlemiş olursun . Ha kongre , cenaze törenleri yapıp insanlara bunu demek tabii ki milleti çığrından çıkarıyor. .Küçük evde 4-5 kişi yaşayanlar var buna uymak zor ama bi virüste böyle yayılıyor , artık bir kez daha kapanma vs olmamalı insanlar cidden bitti bu yüzden evde maskeyle oturulmasa bile mesafeye dikkat edilebilir veya yaz geldi ev bol bol havalandirilabilir
    Bu yazdığınız ancak çocuk olmayan evlere uyar, küçük çocuk oldu mu mümkün değil, maske takamaz, bir annenin kucağına bir babanın tepesine, kardeş de varsa birbirleriyle kavga, oyuncaklar ağızdan ağıza gezer, salonun ortasına hapşırır vb. Bir saate tüm eve yayılır o virüs kaçarı yok maalesef.

Sayfa 258/1002 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358758 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •