Originally Posted by sindoma53 bozkurt, eregl deki hareketi beğendim mi Donbul parnak mı? OYAK olabilir mi*
https://sosyal.teknofest.app/explore
Originally Posted by ALPER Ben de vallis abey napiyor acaba diye düşünmüştüm. Denk geldi Öncekiler dayunun topiğinde yazılı
Originally Posted by *Bozkurt Belki inanmazsın ama hareketi görünce direk sen aklıma geldin O yüzden eşekleri yarıştırmıyon, anlaşıldı şimdi mevzuu fon üzerinden kaldırdılar. büyük ihtimal yarın bedelsizi çıkacak.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR. Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
eregli 5 sene yatmış 3 sene çıkmış aimdi 3 yıldır yatiyor bence 100 tl bile kolay olur
EREGL günlük, İş Yatırım son 30 dk tahtayı çizdi! 45.00 dan 48.16 ya kadar, bakalım ALTINdan ne çıkacak! hareket insider tradinge benziyor!
Originally Posted by berkimcans EREGL günlük, İş Yatırım son 30 dk tahtayı çizdi! 45.00 dan 48.16 ya kadar, bakalım ALTINdan ne çıkacak! hareket insider tradinge benziyor! GUBRF epey yatıp 2019 sonunda böyle hareketler yapmıştı. öyle olur diyemem ama EREGL tr ekonomisinde monopol. KRDMD ve ISDMR daha farklı pozisyonda.
audentes Fortuna iuvat
kolay gelsin kalp gözü açık herkese
Originally Posted by el turco GUBRF epey yatıp 2019 sonunda böyle hareketler yapmıştı. öyle olur diyemem ama EREGL tr ekonomisinde monopol. KRDMD ve ISDMR daha farklı pozisyonda. GUBRF nın yaptığı hareket EREGL de gerçekleşse yatırımcısı ihya olur! hikayeleri benzer, bakalım beklentisi olumlu sonuçlanacak mı!
Forum Rules
Yer İmleri