Sayfa 259/774 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 2,065 - 2,072 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    sinan oğan'a yozgat'ta saldırı.

polis havaya ateş açtı !
    Sırf AKP yaptırdı demek için Muhalifler kendi adamlarını bile vurur.
    Hiç çekinmez rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu dosyasının hepsi Fetöcü çıktı.

Eski Türkiye - Yeni Türkiye..........

Unutma Unutturma...! Eski Türkiye, Diktatörlük, baskı nedir?

4.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Abiler ben tarafsızım. Ben doğru yolu buldum. Memleket manyak stres altında. Bende bu yolu buldum. Aslında akp nin sözleri çok güzelde icraat zayıftan beter. Baya bir mum yatsı ilişkisi bu durum galiba.
    http://odatv.com/erdoganin-o-sozleri...603171200.html
    Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul/Sancaktepe'de bugün 26 Mart 'Evet' mitingi gerçekleştirdi.

'Meclis'i fesih yetkisi'ne yönelik eleştirileri gündemine alan Erdoğan, "Fesih yetkisi nerede var, gösterin" dedi.

yarınhaber.net'in haberine göre AKP'nin referandum kitapçığı Erdoğan'ı yalanladı. Çünkü kitapçıkta "Cumhurbaşkanı dilediği zaman fesih yetkisini tek başına kullanabilir" ifadeleri yer alıyor.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Alıntı Originally Posted by bankacı44 Yazıyı Oku
    Sırf AKP yaptırdı demek için Muhalifler kendi adamlarını bile vurur.
    Hiç çekinmez rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu dosyasının hepsi Fetöcü çıktı.
    FETÖ'nun eskiden götünü yalayan bendim sanki!

6.  Alıntı Originally Posted by indian Yazıyı Oku
    2010 yılındaki Refarandum sloganlarına bakalım o da Anayasa. Değişikliği idi:

"AK Parti, Anayasa değişikliği için 12 Eylül referandumuna ilginç stratejiler belirleyerek hazırlanıyor. Parti, 26 maddelik Anayasa değişikliğini meydanlarda seçmene “26 Öykü†ile anlatacak.

AKPâ€â•nin referandum sloganı, “Sevdam millet, kararım evet†olurken, 26 maddelik Anayasa değişikliği 26 ayrı insan öyküleriyle anlatılacak. Referandum için hazırlanan şarkı Türkiyeâ€â•yi anlatacak.

Afişler ve reklamlarla da anlatılacak olan Anayasa değişikliği için sade ve duru bir dil kullanımına özen gösterilirken, söylemlerde özgürlük, adalet ve demokrasi ağırlıklı "davet" dili kullanılacak."

Sonuç; bugün Kesin olarak biliyoruzki Yargıyı ve Polis teşlilatını ve dahi Orduyu FETÖ örgütüne teslim etmişler... ne zamanli FETÖ cüler önce Sn CB nını hedef aldılar o zaman maskeleri düştü.... uzatmayalım herkesin bildiği okaylar oldu...

Gelelim günümüze; Anayasa değikliği için AK Parti ve MHP ne diyor "Reklamlar ve Basın yoluyla Evet deyin, şu olacak bu olacak..." içerik ne denince ;tartışmayalım... Bize güvenin Sn CB nına güvenin...2010 da size güvenince neler olduğunu Millet gördü...Bu imajı Reklamla şunun için düzeltmeniz mümkün değil... " en iyi reklam müşteri memnuniyetidir" siz ise malınızı beğenmeyenlerd hakaret edip, zorla mal satmaya çalışıyorsunuz....

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    feto bu ulkenin kurumlarini 40 yildir haince eline gecirmeye calisiyor. bu ise 10

sene once baslamadi. . kullanmadiklari arac kullanmadiklari politikaci kalmadi.

fettoye karsi cikanlar oldu olenler oldu lakin fettoyle gec bile olsa canini dahil

her seyini ortaya koyarak savasan yine tayyip hemde zaman zaman en

yakinindakiler tarafindan bile tek basina birakilan tayyip.

tayyibe niye bir zamanlar fettoysun yanindaydin diyenler siz neredeysiniz siz

neredesiniz?

fettos emperyalistlerin usakligini yapip turkiyeye en buyuk darbeyi indirmeye

kalktiginda gec bile olsa bu devlet topyekun fettos le mucadele ederken

tayyibe demediginizi birakmayan sizler hala bugun fettos icin ne dediniz ne

yaptiniz.?
    Son düzenleme : Yatirimciali; 27-03-2017 saat: 02:33.

Alıntı Originally Posted by Yatirimciali Yazıyı Oku
    feto bu ulkenin kurumlarini 40 yildir haince eline gecirmeye calisiyor. bu ise 10

sene once baslamadi. . kullanmadiklari arac kullanmadiklari politikaci kalmadi.

fettoye karsi cikanlar oldu olenler oldu lakin fettoyle gec bile olsa canini be her

seyini ortaya koyarak savasan yine tayyip hemde zaman zaman tek basina

birakilan tayyip.

tayyibe niye bir zamanlar fettoysun yanindaydin diyenler siz nerdesiniz?

fettos emperyalistlerin usakligini yapip turkiyeye en buyuk darbeyi indirmeye

kalktiginda gec bile olsa bu devlet topyekun fettos le mucadele ederken

tayyibe demediginizi birakmayan sizler hala bugun fettos icin ne dediniz ne

yaptiniz.?

Pek bir koklaşıyorlar gibime geldi!

Nasıl mücadele ama, Allahtan papaz araya girmiş!

Papaz ayırmasa, Tayyip dalacakmış, FETÖ'ye!

Sayfa 259/774 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •