2010 yılındaki Refarandum sloganlarına bakalım o da Anayasa. Değişikliği idi:
"AK Parti, Anayasa değişikliği için 12 Eylül referandumuna ilginç stratejiler belirleyerek hazırlanıyor. Parti, 26 maddelik Anayasa değişikliğini meydanlarda seçmene “26 Öykü†ile anlatacak.
AKPâ€â•nin referandum sloganı, “Sevdam millet, kararım evet†olurken, 26 maddelik Anayasa değişikliği 26 ayrı insan öyküleriyle anlatılacak. Referandum için hazırlanan şarkı Türkiyeâ€â•yi anlatacak.
Afişler ve reklamlarla da anlatılacak olan Anayasa değişikliği için sade ve duru bir dil kullanımına özen gösterilirken, söylemlerde özgürlük, adalet ve demokrasi ağırlıklı "davet" dili kullanılacak."
Sonuç; bugün Kesin olarak biliyoruzki Yargıyı ve Polis teşlilatını ve dahi Orduyu FETÖ örgütüne teslim etmişler... ne zamanli FETÖ cüler önce Sn CB nını hedef aldılar o zaman maskeleri düştü.... uzatmayalım herkesin bildiği okaylar oldu...
Gelelim günümüze; Anayasa değikliği için AK Parti ve MHP ne diyor "Reklamlar ve Basın yoluyla Evet deyin, şu olacak bu olacak..." içerik ne denince ;tartışmayalım... Bize güvenin Sn CB nına güvenin...2010 da size güvenince neler olduğunu Millet gördü...Bu imajı Reklamla şunun için düzeltmeniz mümkün değil... " en iyi reklam müşteri memnuniyetidir" siz ise malınızı beğenmeyenlerd hakaret edip, zorla mal satmaya çalışıyorsunuz....
Sent from my iPhone using
hisse.net mobile app
Yer İmleri