Sayfa 259/705 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359 ... SonSon
Arama sonucu : 5634 madde; 2,065 - 2,072 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1. Alıcılar güçlü gözüküyor.. Donsuz yat ama fb siz yatma dönemine girmiş bulunuyoruz.. Hayırlısı olsun... global bugun ufaktan tahtaya giriyor gıbı.. Şuana kadar 101 bın almış..adamlar tahtayı düzeltmeye bıle sokmuyor. Malları çok kıymetlı anlaşılan..bakalım bu defa global fıyatı kaç tl ye yükseltecek madem alacaksın dun nıye 2 milyon sattın..en buyuk alıcı dün satan global.. 21 den alıma başladığında 25 e kadar gelmişti tahta.. bakalım bu defada aynısı olacakmı..
    Son düzenleme : kwon3; 28-08-2020 saat: 11:50.
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

2. Arkadaşlar öncelikle merhaba, haftalardır sizleri izliyorum (üye olmadığımdan) borsadan fazla anlamazdım (şimdide anladığım söylenemez ufak ufak öğrenmeye çalışıyorum), biraderimin tavsiyesiyle nisan başında girdim kağıda 10.7' den o beni her ne kadar tembihleyip eylüle kadar kağıdı unut dese de ben biraz fazla havalandım 2 hafta önce kağıt 13-15 sürekli gidip gelirken kendi kendime gaza gelip 15.4 den satıp nasılsa 13 e gelir bi daha alırım diyerek bi işe kalkıştım ondan sonrası kağıt facia 19' dan bir daha girdim 23' den sattım, şimdi 22 den önceki gün bir daha girdim umarım başıma iş almam, şimdi dönüp bakıyorum ne gerek vardı oturduğum yerde otursaydım niye parmakladım diye ama işin heyecanı da bu galiba biliyorum farkındayım benim gibi acemi yatırımcıların en büyük zaafı da budur ama dayanamadım dediğim gibi hızlı gaza geldim yine de sağolsun fenerim beni üzmedi

Asıl yazmak istediğim şey bir borsa forumunda bile parasında değilim yeter ki Fenerim iyi olsun diyen insanları görebilmenin mutluluğu Hepinize sarı lacivert günler diliyorum. Kazancınız bol olsun.

3. Ne şanslı bırısınızkı borsaya girer girmez fener almış ve yuzde yuze yakın para kazanmışsınız.. Borsada kaybetmeden ya da batmadan bırşey öğrendim demeyin siz yinede ... İnşallah böyle bir durum olmaz tabı.. Ben 2007 de ilk girdiğimde o gunku parayla 30 bın TL mı kaybetmiştim..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

4. Kağıt uzun zamandır ilk kez bugün ekside gidiyor, herkesin beklediği düzeltme sanırım geldi.

5. Artı kaparsa şaşırmam..

6. Akşama brüt takas gelirse şaşmamak lazım

SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by klink Yazıyı Oku
    Akşama brüt takas gelirse şaşmamak lazım

SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Daha ıyı olur.. Ky nın elinden malını alamazlar.

8. Bahsettiğim kurum global 800 bin artıda.. Hareketı çeken kurum.. Banada temiz bir 300 lot giydirdiler tebrıkler.. Ben bunları biliyorsam bu tahta burada kalmaz.. Aman dıyım sız yınede dıkkat edın..köpek gibi mal istıyorlar.. Madem öyıe 2 milyonu satmayacaktın.. Sanırım dünkü ts haberinden sonra kararları değişti..

Sayfa 259/705 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •