Sayfa 259/349 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309 ... SonSon
Arama sonucu : 2786 madde; 2,065 - 2,072 arası.

Konu: Th trendhound ile hasbihal

1. us20f 2 mart seans sonu
    istediğin hayat sana verilmez. onu inşa edersin, tuğla tuğla, gün gün.

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    2 Nisan Çarşamba sürpriz yaşanabilir. Trump gümrük tarifelerinde değişikliğe gidebilir veya geri adım atabilir. Aslında böyle olması gerekiyor çünkü aksi takdirde dünyada ticaret savaşları başlayacak, karşı tarifeler açıklanacak ve bundan da herkes zararlı çıkacak. Böyle bir senaryoyu hiç kimse istemez. Taviz vermesi gerekiyor Trumpın.
     Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Trump, ABD hükümet bütçesinin ve ABD dış ticaretinin daha az açık vermesi için çareler aramakta.
    Bizlere tesir edebilecek başka hangi tedbirleri ortaya atabilir?
    https://medium.com/@moavsaroglu/mar-...1-606c8eef66b9

sn. TH ne dersin?

3. us20f 3 mart seans sonu.

4.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Okurken aklıma gelen sorular şöyle;
    1- Sayfalarca analiz yapılmış ama içinde tek bir yerde bile TASARRUF, KREDİ, İPOTEK kavramları geçmiyor? Bunlar ekonominin en önemli belirleyicileri ve benim her paragraflık düşüncelerime girerler. Sadece bu anlamda bile eksikleri kabul edilemez ölçüde fazla.

2- Bretton Woods ve Plaza anlaşmalarına atıf yapılmış ama mevcut dünya düzeninin ne kadar farklı olduğunu görme ihtiyacı duyulmamış. Bunu yapmazsanız Trump'ın hamlelerini de anlayamazsınız. Ben bu detaylı konuyu BRICS oluşumunu kullanarak çok kısa ve akılda kalıcı şekilde açıklıyorum.

3- Bu tip çok teknik analizlerdeki tespitler ile beklentiler para piyasalarının aşırı dalgalı durumuyla çelişmiyor mu? İktisat teorilerinin denge önermeleri piyasanın pek umurunda değilmiş gibi gözüküyor. Gösterge faiz veya borsa endeksinin haftalar içinde %25 düşebilmesi bu teorik yaklaşımlara gölge düşürmüyor mu?

5. us20f 4 mart seans sonu

6. us20f 7 nisan seans sonu

7. us20f 8 nisan seans sonu

8.  Alıntı Originally Posted by caylakborsaci Yazıyı Oku
    portföyümün iskonto oranı yüzde 48 e yaklaştı.

keza bu portföy 0 iskonto ile de olsa tutacağım bir dağılım içermekte. o nedenle sabırla bekliyorum.
    İskonto oranımız yüzde 43 seviyesinde. Bu yüzdelik oranı yorumlarken sadece güvenlik marjı olarak değerlendiriyorum. Sıfır seviyesine gelmesi sat sinyali içermiyor.

Sayfa 259/349 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •