Sayfa 259/1069 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon
Arama sonucu : 8551 madde; 2,065 - 2,072 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1.  Alıntı Originally Posted by ferhad1021 Yazıyı Oku
    500 milyonluk arsasi var ancak 20 milyonluk itibarı yok gibi.

SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Borsada ben itibarlı patron göremedim görenlerde çok az sayıdadır seninde borsada şirketin olsaydı sende itibarsız olurdun bizler yolun sonuna geldik diye düşünüyorum eğer açılırsa itibarlımı itibarsız o zaman ne yazıcan bakalım açılırsa zaten burda kaç kişi var 3-5kişi .

2.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Borsada ben itibarlı patron göremedim görenlerde çok az sayıdadır seninde borsada şirketin olsaydı sende itibarsız olurdun bizler yolun sonuna geldik diye düşünüyorum eğer açılırsa itibarlımı itibarsız o zaman ne yazıcan bakalım açılırsa zaten burda kaç kişi var 3-5kişi .
    2onur2 sizi tanimam etmem. Tepkileriniz gosteriyor ki prtasın kot dışı kalışı psikolojinizi fena halde bozmuş. Hissenin geri dönüşünü elbette isterim. Dönüşü itibar mı kazandıracak. Hic sanmiyorum. Dönerse yemeğinizi ismarlarim olur biter. Çokta uzatmaya gerek yok. Aynı gemideyiz. Patronu savunmanın bi anlami yok. Hak hukuk yerini bulsun, arkadaşlar zararını çıkarsın üzerine kârını eklesin yeter benim için.

3.  Alıntı Originally Posted by ferhad1021 Yazıyı Oku
    2onur2 sizi tanimam etmem. Tepkileriniz gosteriyor ki prtasın kot dışı kalışı psikolojinizi fena halde bozmuş. Hissenin geri dönüşünü elbette isterim. Dönüşü itibar mı kazandıracak. Hic sanmiyorum. Dönerse yemeğinizi ismarlarim olur biter. Çokta uzatmaya gerek yok. Aynı gemideyiz. Patronu savunmanın bi anlami yok. Hak hukuk yerini bulsun, arkadaşlar zararını çıkarsın üzerine kârını eklesin yeter benim için.

Ne güzel bak işte patron benim babamın veya dedimin oğlu değil bazı şeyler geniş açıdan bakıyorum gönlünde varsa bir çay ikramını düşünüyorsan bile sağol bu gemide eminim patron bile açılması için bizim gibi can atıyordur. Piskoloji konusunda haklısın kolay değil geçen zamana ve emeğe yazık bak sen de bellettin kendini acısını unutamadığın için burdasın.

4. ) Ali bey eğer burayı okuyorsa muhtemeldirki benim gibi tebessüm etmiştir.

5.  Alıntı Originally Posted by turbulans Yazıyı Oku
    ) Ali bey eğer burayı okuyorsa muhtemeldirki benim gibi tebessüm etmiştir.
    Anlamadığım bir şey var herkes diline patronu dolamış ben spk dan bisttende mahkemeden bahsediyorum onlarında kusurları var diyorum yok hep patron oldu günah keçisi bizde patronu koruyan olduk çıktık ozaman bizi spk korusun bu adam bu kadar üçkağıtçı yaramaz itibarsız biri ise 4lü bir tezgah var burda bu tezgah ya iyi yada kötü ben tanımam etmem bir sabır yazdı başımıza gelmiyen kalmadı benim kimseyi koruduğum filan yok benim gözümde hepsi şu anda zanlı. Birşey paylaşmak nekedar zormuş susanlara hak vermeye başladım ya.

6. Çıkmadık candan ümit kesilmeeez

7. Yapacak bir sey yok.bir elin beş parmagı ayrı.bazen bende paylaşım yapmak istemiyorum ama maalesef durum bu...

8. Bir an önce muradımıza ersekde herkes işine gücüne baksa...

Sayfa 259/1069 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •