Mevduat faizleri çok ciddi düştü merkez bankası sözde %24 diyor ama vakıfbank halkbank şuan en çok %21 oran veriyor miktar 500k + aralık sonu 120 gün yaptım %23'den Seçimden sonra neler olucak bekleyip görücez.
Mevduat faizleri çok ciddi düştü merkez bankası sözde %24 diyor ama vakıfbank halkbank şuan en çok %21 oran veriyor miktar 500k + aralık sonu 120 gün yaptım %23'den Seçimden sonra neler olucak bekleyip görücez.
Söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir şahsi fikrimdir saygılar.
bankacılar arayıp %22 faiz 90 gun kacırmayan diyorlar..
Kamu mevduatı 75-80 milyar TL. %8 ZK ile bu para ancak 2-3 kere iteratif olarak dönebilir ve 200 milyar TL gibi bir geniş para arzında sönümlenmeye başlar.
Ama ZK %0 olursa bu para ancak kamu bankalarının teminat sıkılık derecesine göre (ki bu konuda gevşek olmak isteyebiliriler) çok daha yüksek bir geniş para arzı yaratabilir.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
merkez faizi sabit tutmasına rağmen ikinci el piyasada faizler düşmeye devam ediyor.
bankalar bu işten güzel kar yazacak beklentisiyle yabancılar borsa da bankalara yüklendi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Yer İmleri