Sayfa 26/582 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon
Arama sonucu : 4649 madde; 201 - 208 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1. Sezgin abi geçen sene temmuzdan Şubat ayına kadar sizin onculugunuzde yazıldı çizildi.eregli ve isdemir temettü beklenti tutarlari, piyasa ama bı turlu fiyatlamadi 16.50 TL de Eylül sonundahisse, 4 TL temmetusu var demiştiniz,görmezden geldi ne zaman Şubat ayında kap haber düştü bizim için malumun ilanı oldu sadece,ama sanki bilinmiyor sürprizmis gibi ertesi gün isdemir tavan Erdemir %7 yaptı temettü dağıtım gününe kadarda yukarı olduk savaş çıktı o bile etkilemedi bizi,temettü yatırımcısı kapital sistemin en istemediği yatırımcı tipi ben buna bağlıyorum can sıkıcı hareketleri al sat yok kimseye bı faydamız yok ne aracı kurumlara komisyon oduyoruz,nede py mali alabiliyor elimizden

2.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    satıp isdemir mi alalım?
    Kraliçeye'de üzüldüm...Prenses Diana'dan dolayı şaibeli ama günahı boynuna...
    Yarınki düşüşün bahanesi hazır fedoramca. Kraliçe öldü ) 24 lere ineriz

3.  Alıntı Originally Posted by NETWORKCAN Yazıyı Oku
    Sezgin abi geçen sene temmuzdan Şubat ayına kadar sizin onculugunuzde yazıldı çizildi.eregli ve isdemir temettü beklenti tutarlari, piyasa ama bı turlu fiyatlamadi 16.50 TL de Eylül sonundahisse, 4 TL temmetusu var demiştiniz,görmezden geldi ne zaman Şubat ayında kap haber düştü bizim için malumun ilanı oldu sadece,ama sanki bilinmiyor sürprizmis gibi ertesi gün isdemir tavan Erdemir %7 yaptı temettü dağıtım gününe kadarda yukarı olduk savaş çıktı o bile etkilemedi bizi,temettü yatırımcısı kapital sistemin en istemediği yatırımcı tipi ben buna bağlıyorum can sıkıcı hareketleri al sat yok kimseye bı faydamız yok ne aracı kurumlara komisyon oduyoruz,nede py mali alabiliyor elimizden
    Son 1 yılda temettü yatırımcı sayısı kesinlikle artış sağladı. İnsanlar bir deneyim kazanıp doğruyu er geç buluyor. Bu piyasa ile başka türlü mücadele etme şansı kimse de yok.

4. Teknik öncü, temel izleyen. Şayet bu teknik tutarda sonra temel yani hrc fiyatları şöyle 800 rakamını yakarsa benim için hisseden daha kaliteli bir kazanç olacak. Bu kısa dönem çok önemli.

5. Fedor amca, bana çok itibar etme, yaş 50 oldu, son üç yılda Allah yüzümüze baktı temettü emeklisi olduk. Özgürlük bazen yazı çizide ileri gitmeyi sağlıyor. Daha temkinli ve duyarlı yazarları da dikkate almakta fayda var. Eyt 2023 Ocak ayında başlarsa üç yerden maaş gelirim olur. Sonra kendimi hedeflediğim başka mecralara atarım. Bu dünyanın en önemli mecralarından biri hayır hasenattır. Diğer dünyaya bu konuştuklarımız götürülemiyor. Bakınız kraliçe, güneş batmayan toprakların hükümdarı dahi hiç bir şey götüremeden gidecek.

6. Kraliçe denen bir hanımı da kaybetti dünya. İşin medyatik ve duygu dünyasına yansıyan magazin anlayışı tadında izliyoruz gelişmeleri .Ölen kişi atamızla görüşen kral edwardın yeğeni ve ondan sonra tahta çıkan 6. George 'un kızıydı churcillden thatchere çalışmadığı siyasetçi yaşamadığı olay yok gibi... dünya politik tarihine damga vuran devirlerin tamanını tecrübe etmiş biri...tarihsel bir şahsiyet 70 sene hüküm sürmüş sey
    viyeli biri diyorlar ..seveni çok imiş.....
    Diana yüzünden yazılanlara kulak asan da pek yok ingilterede...ama eleştirenler fazlaydı o dönemde..arkasında yeni bir kral ...ingiltere bıraktı diye övecek değilim , Tarihe geçmiş az sayıda 20 yy ikonlarından 21 yy taşınan kült isimlerden en sonuncusuydu. Az yaşlı olsa Atatürkle de tanışırdı kraliçe döneminde öyle biri kendisi..

Paranın her ŞEY OLMADIĞINI GÖREV BİLİNCİ , seviyeli emek , üretkenlik ve becerinin en önemli değer olduğunu işte bu hanımın 70 senelik Kraliyet Misyonu sayesinde biz Ereğlicilerde farkında olacağız.

Ey palacannn ey spekcanlar hepiniz birer HİÇSİNİZ . PARANIN ANCAK KÖLESİ OLURSUNUZ.

BİZLER İSE gerçek yatırımcılar için bu hayat Gayet nettir. ===Gücümüz yettiği sürece gerekirse aynı Kraliçe'nin görev bilinci ve azmine benzer şekilde ( hiç ölmeyecek gibi bir sabırla )

70 SENE TEMETTÜ BİRİKTİRECEĞİZ, BİZ DE KRALİÇE kadar büyük imzalar atabilir miyiz hayırseverliği kraliyet mirası olarak değil de alın terimizle bayrağını dikip dalgalandıracağız arkadaşlar.

Ben de HAYIR İŞLERİM İÇİN TEMETTÜ Hisseleri Biriktiriyorum.
    Son düzenleme : Deniz Ali; 08-09-2022 saat: 22:08.

7.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Fedor amca, bana çok itibar etme, yaş 50 oldu, son üç yılda Allah yüzümüze baktı temettü emeklisi olduk. Özgürlük bazen yazı çizide ileri gitmeyi sağlıyor. Daha temkinli ve duyarlı yazarları da dikkate almakta fayda var. Eyt 2023 Ocak ayında başlarsa üç yerden maaş gelirim olur. Sonra kendimi hedeflediğim başka mecralara atarım. Bu dünyanın en önemli mecralarından biri hayır hasenattır. Diğer dünyaya bu konuştuklarımız götürülemiyor. Bakınız kraliçe, güneş batmayan toprakların hükümdarı dahi hiç bir şey götüremeden gidecek.
    EYtleri EREğli'ye çevirme hayalim var Bakalım olacak mı... Ama uygun yerden çevirmek önemli tabii..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,152
    İşte kraliçeler bile ölüyor ey spek bozuntusu....
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 26/582 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •