Sezgin abi geçen sene temmuzdan Şubat ayına kadar sizin onculugunuzde yazıldı çizildi.eregli ve isdemir temettü beklenti tutarlari, piyasa ama bı turlu fiyatlamadi 16.50 TL de Eylül sonundahisse, 4 TL temmetusu var demiştiniz,görmezden geldi ne zaman Şubat ayında kap haber düştü bizim için malumun ilanı oldu sadece,ama sanki bilinmiyor sürprizmis gibi ertesi gün isdemir tavan Erdemir %7 yaptı temettü dağıtım gününe kadarda yukarı olduk savaş çıktı o bile etkilemedi bizi,temettü yatırımcısı kapital sistemin en istemediği yatırımcı tipi ben buna bağlıyorum can sıkıcı hareketleri al sat yok kimseye bı faydamız yok ne aracı kurumlara komisyon oduyoruz,nede py mali alabiliyor elimizden
Teknik öncü, temel izleyen. Şayet bu teknik tutarda sonra temel yani hrc fiyatları şöyle 800 rakamını yakarsa benim için hisseden daha kaliteli bir kazanç olacak. Bu kısa dönem çok önemli.
Fedor amca, bana çok itibar etme, yaş 50 oldu, son üç yılda Allah yüzümüze baktı temettü emeklisi olduk. Özgürlük bazen yazı çizide ileri gitmeyi sağlıyor. Daha temkinli ve duyarlı yazarları da dikkate almakta fayda var. Eyt 2023 Ocak ayında başlarsa üç yerden maaş gelirim olur. Sonra kendimi hedeflediğim başka mecralara atarım. Bu dünyanın en önemli mecralarından biri hayır hasenattır. Diğer dünyaya bu konuştuklarımız götürülemiyor. Bakınız kraliçe, güneş batmayan toprakların hükümdarı dahi hiç bir şey götüremeden gidecek.
Yer İmleri