Sayfa 26/998 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 201 - 208 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Boş külah 2 senedir var bizim orada meşhur dondurmacı da .

Dedim benimkini karton kaba koyup indirim yapar mısın demiştim adam gülmüştü halbuki ciddi idim .
    Anlatımda bir hata var her halde, bütün dondurmacılarda külahlar zaten boş olur.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Sanki şu an boş konuttan emlak vergisi alınmıyor.
    Galiba boş olandan daha fazla emlak vergisi talep edilecek.

Yada daha az bir ihtimalle şu olur, kiraya verseydin şu kadar gelirin olacaktı, kiraya vermedin ama alman gereken kiranın gelir vergisini ver

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Herkesin sahih (gerçek) bir vergisi var da iş buna kaldı.

Git bir sarrafa, tamirciye, doktor muayenesine asgari ücret vergisi vermezler, bundan ona göre mi doğalgaz parası alacan?
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    merkezi sistem ısınma nasıl olacak. Ayrıca kayıt dışı ekonomi de olanlara da avantaj sağlıyor teşvik ediyor
    Üzerine herhangi bir mal varlığı kayıtlı olan, yada bankada üç beş kuruş birikimi olan yada kayıtlı geliri olanlar göze kestirilir.

İş dönüp dolaşıp Dürüst vatandaşa voyvoda malzemesi olarak dönüyor...

Apartmanın sığınağını ilaçlattım EFT yapayım dedi ; abi Maliye takip ediyor cash ver dedi

Benim mahallede Dondurma topu 20 TRY 2 top 40 , özel bir külahı var ondan istersen 10 kağıt külah farkı alıyor...

Memuruna en düşük 1500 USD Maaş verirsen hayatta bu kadar ucuz olur....

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku

Yada daha az bir ihtimalle şu olur, kiraya verseydin şu kadar gelirin olacaktı, kiraya vermedin ama alman gereken kiranın gelir vergisini ver
    Boş ve metruk olan Tavşanlı'da yüzlerce daire var, bunlardan vergi alsan bir sürü karışıklık doğar.

Kira rayici belirleme falan yazlıklar, kışlıklar bilmiyorum kolay bir iş değil.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku

Adam evi boşaltmış ve satışa çıkarmışsa. Malum piyasa koşullarından dolayı satamıyorsa ne olacak?
    Tam akıl tutulması diyeceğim ama olmayan şey de nasıl tutulacaksa?

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Adam evi boşaltmış ve satışa çıkarmışsa. Malum piyasa koşullarından dolayı satamıyorsa ne olacak?
    Tam akıl tutulması diyeceğim ama olmayan şey de nasıl tutulacaksa?
    Türkiye genelinde boş tutulan evlerin bölge bölge haritası çıkarılacak, yüksek kira beklentisiyle boş tutulanların vergileri artırılacak. Böylece mal sahiplerinin yüksek vergi yerine, satış fiyatında veya kirada indirimi tercih etmesi sağlanacak.

Haberde şöyle bir açıklama var.Ama o beklenti nasıl değerlendirilecek belli değil.
    Torba kanun yolda. çıkar bir iki haftaya.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Hocam burada kazandır kazan formülü var. Öğretmen öğrencinin başarılı olmasından prim alır. Maliyeci kaçan vergiden prim alır. Ziraatçi veteriner üretimden prim alır. Polis hakim savcı suçun azalmasından prim alır. Mesela hakim savcı suçun azalmasından prim alacaksa okkalı ceza verir. Şuan ülkede 100 lerce suç kaydı olan adam elini kolunu sallayarak gezemez. 657 garanti olursa verim olmuyor en azından bizim ülkede tersine hareket ediyor. Tıp fakültesinde profesör yattığı yerden döner alıyor. Asistan kaşeyi basıyor primi profesör alıyor. Bizim ülkede sistem çökmüş durumda. Böyle gidersek 100 yılda düzelmez. Hatta siyasetçilerin alanını parti başkanının yetkililerini dibine budamak lazım.
    Memurun iş garantisinin sebebi iktidarlar tarafından baskı altına alınmasının engellenmesi. Ki şart oğlu şarttır. 657 varken durum bu, bir de kalkarsa artık iş nereye varır orasını siz kestirin. İktidar 657 yi kaldırmak için hazır kıta zaten de yılardır yoklama da cekerler ama henüz cesaret edemediler.

Sayfa 26/998 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •