Sayfa 260/470 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360 ... SonSon
Arama sonucu : 3753 madde; 2,073 - 2,080 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

ünal Guest
    Ben üst düzey görev aldım. Günlük yevmiye bu gün 60 TL. Ama ben sınırsız limit sahibi idim. Vallahi bu günün parası hiç günlük 200 ödeme almadım. Adam 1 gece 2 gündüz 2 bin alıp, adam satmakta cengaver. Allah boğazında koysun. Allah evlatlarından çıkarsın. Adam satma 5 bin helal. Ama adam sata sata aldığın yediğin yedi sulalenden çıksın. Kim bu adam ? Adliye imamı filan olmasın? Bakacağız. Yeri yurdu belirsiz. O geliyor sen gidemiyorsun. Ama... Nerede bulmak kolay. Bulacağım. Namerdim ona dünya dar gelecek! Müjdat mağdur etti. Müjdat imana gelsin diye elçi tuttuk o tam imansız çıktı. Bakacağız. Amma ve lakin!!!

2.  Alıntı Originally Posted by ünal Yazıyı Oku
    Senelerce yazdım. Genpower holdingin adı genpower. Bir tek sandalyesi bile yok. Onun dahi sahibi genyh. Ama hala uyanmadın. İştiraki sadece polisac. Onu da genyh genel kurulu onaylamaz ise genyh a geri döner. Hiç inceleme okuma ve isim benzerliği ile avun. Sen bütün Recepleri Cumhurbaşkanı da sanırsın..
    gelgelelim size sevgili GENPOWER cılar.........( genelde burada takılıyosunuz çünkü).......

hani size bi zamanlar bir şey demiştim......." SİZİ BEN BİLE KURTARAMAM".........

Ne diyo nuri abiniz........."SİZİN SAHİBİNİZ BİZİZ".........

yanılıyor.......

her iki şirkette şu olacak.........

BİRÇOĞUNUZ HAKKINIZI ALACAKSINIZ.......

BAZILARINIZ SA.........HAKETTİĞİNİ ALACAK.......( yapacak bi şey yok.......büyük konuşurum, her zaman......ve hepte gerçekleşir)....

3. DAVA1.jpg

3 Gündür, küfür, hakaret beddua..........

beddualarınız işe yaramışmı, yaramamışmı bi bakalım.......sabırsızlıkla beklediğim kağıt, DÜN ELİME ULAŞTI......sonuç kısmı nasılmış acaba.

deniz, dediğini yaparmı, yapmazmı......

4 ayrı usul --------tanığımı dinlemediler, ikinci bilirkişi raporu yazılmadı( ilkine itiraz etmiştim), sözlü yargılama kısmı yapılmadı, delillerimin hiçbiri mahkemece istenmedi ( akla ziyan delil listesi sunmuştum)

5 ayrı esas sebepli temyiz ettiğim davanın sonucu.....( orası çok uzun yazmak iki sayfayı alır).......

gerçi size geçen gün istinaf dilekçeniz için tek usul sebebi yeter demiştim ama kendiminkine 9 sebep yazdım.....GARANTİ OLSUN DİYE........

4. DAVA2.jpg

ilk gösterdiğim sebepten dolayı BOZMA VE YENİDEN YARGILAMA........diğerlerine BAKMAYA BİLE GEREK GÖRMEMİŞLER......OYBİRLİĞİ İLE.......

Bu karar aynı zamanda şuna neden oldu......anayasal hakkımın ihlali....ADİL YARGILANMA HAKKI.....Anayasa mahkemesine , basit bir başvuru ve 20-30 bin lira tazminat ( manevi)...198 lira harç.......

SİZLER BİRAZ DAHA BEDDUA EDİN BANA.......

5. hani bazılarınız diyor ya.......

yargılama 8-10 süre sürer, boşverin......

benimkiler yargıtay süreci dahil 2.5 sene.......( en uzun süreni).....

5 DAKİKALIK, İKİ CELSEDE, SUÇ İŞLEMEME RAĞMEN, CEZA ALMAMIŞLIĞIM VAR......

ilk derece mahkemesi 1 sene, gerisi yargıtay.....

süper nuri, ne diyo......" SEN NASIL İMKANSIZI BAŞARIYOSUN.....ADLİYE SANAMI ÇALIŞIYO.....BAĞLANTIN NE.....ADLİYE İMAMI SENMİSİN"

O GÖRDÜĞÜNÜZ ADLİYELERDEKİ, MAHKEME SALONLARININ İMPARATORUYUM ( HAKİM-SAVCI HEYETLERİ KARŞI TARAFINDA OLMAK ÜZRE) ........KARŞIMA ÇIKANI EZERİM........

ünal Guest
    TC nin üç büyük bağımsız gücü. Yaşama yürütme yargı. Yargıyı alenen aşağılama!!!! Suça bak!

ünal Guest
    Hakim savcı dokunulmazlığı ve saygınlığını rencide edici kanı oluşturmak. Vay vay vay..

8.  Alıntı Originally Posted by deniz4837 Yazıyı Oku
    hani bazılarınız diyor ya.......

yargılama 8-10 süre sürer, boşverin......

benimkiler yargıtay süreci dahil 2.5 sene.......( en uzun süreni).....

5 DAKİKALIK, İKİ CELSEDE, SUÇ İŞLEMEME RAĞMEN, CEZA ALMAMIŞLIĞIM VAR......

ilk derece mahkemesi 1 sene, gerisi yargıtay.....

süper nuri, ne diyo......" SEN NASIL İMKANSIZI BAŞARIYOSUN.....ADLİYE SANAMI ÇALIŞIYO.....BAĞLANTIN NE.....ADLİYE İMAMI SENMİSİN"

O GÖRDÜĞÜNÜZ ADLİYELERDEKİ, MAHKEME SALONLARININ İMPARATORUYUM ( HAKİM-SAVCI HEYETLERİ KARŞI TARAFINDA OLMAK ÜZRE) ........KARŞIMA ÇIKANI EZERİM........
    Hocam azcik bilginiz varsa hesabı doğru anlatırsınız sizin dosya usulden bozulmuş esastan incelenmemis bile yani geri gelecek tanık duruşma birde rapor olursa 2 seneye karar çıkar sonra Bam yolculuk ordada şişme olduğu için 2 senede ordan gelir tekrar bozulursa başa sarar bu süreç 8 seneye sonuç alırsan op başına koy

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 260/470 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •