Sayfa 260/1032 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360760 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 2,073 - 2,080 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    dünyada satılık tankların fiyatına aşağıdaki listeden bakabilirsiniz:
    https://www.therichest.com/rich-list...-battle-tanks/

en tanınmış 9 savaş tankı için fiyatlar 2.6 ila 9 milyon dolar arasında değişiyor, sadece ASELS'a tank başına 4.5 milyon dolar ödeyecek olan TC bayağı bir kazık yiyecek demektir bu Altay tankında, eğer sadece aselsan bu kadar para kazanacaksa bir Altay tankı 15 milyon dolardan aşağıya mal olamaz (bu meblağ hemen hemen 2 tane M1 Abrams tankının satış fiyatıdır)
    Cevap yazmayım diyorum ama oda yanlış bilgi..bir tankın en pahalı parçaları ateş kontrol ve iletişim telsiz ile elektronik aksamidir. Buda bir tankın maliyetinin %68ile 77 si arasinda maliyeti anlamına gelir..bir gün müsait olduğumda sana yazarım ayrıntılarını.dedigim gibi savunma sanayi şirketletini bilmiyorsun ve bu sektöru ogrenmemissin.finansta çok iyisin ama bu alanda değil..

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

sn. human, biraz daha sakin yaz. Iyi bilgiler veriyorsun. Sonucta cogumuz Aselsan ile ilgiliyiz. Hatta pilavli sormustu mevzuyu.

3.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Cevap yazmayım diyorum ama oda yanlış bilgi..bir tankın en pahalı parçaları ateş kontrol ve iletişim telsiz ile elektronik aksamidir. Buda bir tankın maliyetinin %68ile 77 si arasinda maliyeti anlamına gelir..bir gün müsait olduğumda sana yazarım ayrıntılarını.dedigim gibi savunma sanayi şirketletini bilmiyorsun ve bu sektöru ogrenmemissin.finansta çok iyisin ama bu alanda değil..

[emoji1303][emoji1319][emoji1319]

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku

en tanınmış 9 savaş tankı için fiyatlar 2.6 ila 9 milyon dolar arasında değişiyor, sadece ASELS'a tank başına 4.5 milyon dolar ödeyecek olan TC bayağı bir kazık yiyecek demektir
    Bunlar sonucta stratejik bir urunun disa bagimliligini azaltacak. Daha pahaliya malolsa bile bu acidan da bakmak gerekmez mi konuya?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    sn. human, biraz daha sakin yaz. Iyi bilgiler veriyorsun. Sonucta cogumuz Aselsan ile ilgiliyiz. Hatta pilavli sormustu mevzuyu.
    Dostum ufuruk mufuruk diyince kızdım [emoji16]

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Dostum ufuruk mufuruk diyince kızdım [emoji16]
    Yok o anlamda dememistir TREND. Halkbabnk dusunce cok ustune geliniyor onun. Baksana Serdars hocamiz bile gelmis hemen verip veristirmeye. Haketmiyor bu kadar baskiyi. Ustune alinma.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Yok o anlamda dememistir TREND. Halkbabnk dusunce cok ustune geliniyor onun. Baksana Serdars hocamiz bile gelmis hemen verip veristirmeye. Haketmiyor bu kadar baskiyi. Ustune alinma.
    Anladım. özür ozaman.....yalnız zaten ben hiç bir iktisatçı in yada iyi bir finanscinin zengin olduğunu duymadım..o yüzden finanscilari değil tam aksine piyasadaki amatör ruhlulari takip etmek gerektiğini düşünürüm ...

8. Yorumlayabilir misiniz. %47 iskonto varmis.image001.jpg

Sayfa 260/1032 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360760 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •