Originally Posted by aydinc Güzel bir eurobond fonu seçmem lazim Tamamen dövize döndünüz
Originally Posted by admustafa Tamamen dövize döndünüz Bu hafta için stratejim hazır Ben yine de bu konu kolay kolay bitmez diyorum temmuz ayı cayır cayır sıcak olacak
Originally Posted by aydinc Bu hafta için stratejim hazır Ben yine de bu konu kolay kolay bitmez diyorum temmuz ayı cayır cayır sıcak olacak ARE, TLE, DBH, GUH, KUB, HOY, TDG, IPV seçin beğenin o zaman
Originally Posted by admustafa Tucson turbo benzinli Sahsi araciniz ozaman bankalar megane veriyor genelde o da az yakar :D Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by admustafa Tucson turbo benzinli Ama iyi tarafindan bakin kartlari benzin kampanyalarini yakalarsiniz :P Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Batman Sahsi araciniz ozaman bankalar megane veriyor genelde o da az yakar :D Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Şirket araç vermiyor bana Hocam
Trump evine gidince nolur acep Kongre kenara çeker mi
100 adet boeing uçak alıyormuşuz. THY hissesimi alsakUçaklardan bir civata düşer hissemize.
Forum Rules
Yer İmleri