Türkçe meali, işimiz Allaha kaldı.![]()
Türkçe meali, işimiz Allaha kaldı.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Virüste korkutan uyarı... Her 10 vakadan 1'i tespit edilebiliyor
Bilim insanları tespit edilen her corona virüsüne karşı en az 10 adet de tespit edilememiş corona virüs olduğunu belirtiyor. Bilim insanlarının uyarısına göre, dünya çapında yaklaşık 2 milyon corona virüs (Covid-19) vakası bulunuyor
18 Mart 2020
Dow % - 6,05
S&P % - 5,49
Açılışlar böyle
Dolar: 6,4543 konumuz olduğu için
Virüs hangi yüzeyde ne kadar hayatta kalıyor.
ttps://www.borsagundem.com/haber/virus-ne-kadar-surede-yuzeylerde-ve-havada-hayatta-kalabiliyor/1477949
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Evde kapalıyken biraz kitap okuyalım diye Amazon dan kitap sipariş etmiştim. MNG kargo bugün kapıya koliyi getirdi. TC. no diye diretti. Yahu ben son 3 aydır belki 20 defa internetten bir şeyler alıyorum, farklı kargolar geliyor hiç biri tc. istemiyor. Benim adım soyadım, adresim yazılı mı, işte kimliğim bu. İmzamı atarım kolimi alırım diyorum, yok yok olmaz diyor. Müdürünü aradı, beni tehdit ediyor müşteri diyor. Ulan yaptığın işi de seni de dedim ve polis çağırdım.
15 dk. lık kaos sonucu ; polis '' müşterinin tc. si koli üzerinde veya kargo kayıtlarında yoksa, kimlik doğrulamasını tc. ile yapamazsınız. Kimlik belgesi görmeniz yeterlidir. Boşuna yokuş yapmayınız '' diyerek azarladı da , sittirip gitti.
Dünyada ABD, Rusya, Isviçre, Japonya, Ingiltere ve daha bir çok ülkede aşı geliştirmeye çalışıyoruz dendi ve inanılmaz olarak Iran bile dedi.
Biz ise World Leaderimizden işimiz duaya kaldı lafını duyuyoruz, imam kadrosunu geniş tutarsan olacağı o zaten!
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Ekmek almaya gidiyorum arkadaşlar, gazam şimdiden mübarek neyim olsun.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Yer İmleri