Sayfa 260/584 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360 ... SonSon
Arama sonucu : 4666 madde; 2,073 - 2,080 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Sanırım 150 milyon tl zararda , üzerine oynamaya devam ederse durum daha çirkinleşebilir..
    Kentuf aldıysa hiçbir şey olmaz, o adamdaki çevre kimsede yoktur. En kötü çevresindekilere aldırır tahtacı malın alınmaya devam edildiğini görünce eşşek gibi yukarı çekmek zorunda kalır.
    Kentuf dediğiniz adam boş biri değil ama keşke o almış olsa hani aldıysa ben şahsen tahta adına sevinirim.

Telekomun geleceğini aslında ne tahtacısı nede oyuncular belirleyecek haftaya seçim sonucuna göre telekomun geleceği ortaya çıkacak, ekonominin başına babacan gelirse %87 si devletin olan türk telekom nerelere gelir kaç milyar dolar kaç ettirilip, özelleştirilip hangi devlere satılır, hayal gücü yetmiyor yeter ki şu seçim sonuçlansın ve babacan ekonominin başına geçsin gerisi tahtacı falan boş işler.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

2.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Kentuf aldıysa hiçbir şey olmaz, o adamdaki çevre kimsede yoktur. En kötü çevresindekilere aldırır tahtacı malın alınmaya devam edildiğini görünce eşşek gibi yukarı çekmek zorunda kalır.
    Kentuf dediğiniz adam boş biri değil ama keşke o almış olsa hani aldıysa ben şahsen tahta adına sevinirim.

Telekomun geleceğini aslında ne tahtacısı nede oyuncular belirleyecek haftaya seçim sonucuna göre telekomun geleceği ortaya çıkacak, ekonominin başına babacan gelirse %87 si devletin olan türk telekom nerelere gelir kaç milyar dolar kaç ettirilip, özelleştirilip hangi devlere satılır, hayal gücü yetmiyor yeter ki şu seçim sonuçlansın ve babacan ekonominin başına geçsin gerisi tahtacı falan boş işler.
    Hergün takasları inceliyorum hiç öyle bir durum görmedim.günlük 20-30 milyon lot işlem oluyor.zaten onuda yk hergün 3-8 milyon lot alıyo satıyo. Aldığının tamamını gün içi satıyo. Tek amacı fiyata ayar vermek.işlemlerin çoğu başta ykredi 3-4 kurumun mal çevirmesinden ibaret.aylardır azar azar tek mal toplayan bankof ve doce . Onlarda 40 milyon lot civarı topladılar.

3. Doce'den topluyordur belki kentuf

Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    Hergün takasları inceliyorum hiç öyle bir durum görmedim.günlük 20-30 milyon lot işlem oluyor.zaten onuda yk hergün 3-8 milyon lot alıyo satıyo. Aldığının tamamını gün içi satıyo. Tek amacı fiyata ayar vermek.işlemlerin çoğu başta ykredi 3-4 kurumun mal çevirmesinden ibaret.aylardır azar azar tek mal toplayan bankof ve doce . Onlarda 40 milyon lot civarı topladılar.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
    Arkadaşlar dün bir tanıdığım hisse.nette yazmışlar telegramda konuşmuşlar deyince bakayim dedim.
    Evet doğru ttkom da malım var ve artırmayıda düşünüyorum orta ve uzun vadede
    çünkü bu fiyatlamalar tarihi fırsat diye twiterdada paylaştım
    sebeplerine şuan girmiyorum mal toplamam lazim

ama belirtilen rakamlara bu hayat şartları içinde benim çıkmam mümkün değil
    öyle bir mal alacak param olsa heralde borsa ile ilgileniyor olmazdım Türkiye'de

ama alım fiyat aralığım olan 00.01 --33 tl arasında her fiyat benim için aynı fiyat .
    00.01 e gelirse belirtilen rakamı alır kap ı yollarım ama .

Lütfen söylentilere kulak asmayın .Şunuda bilin evet biraz rahatsızlık duyacaklar ama o noktaya henüz gelmedik.

saygılarımla

T. Mağden
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

5. Endeksin ve hisselerin tl bazlı grafikleri korkunc duruyor . Sanki %20 30 daha asagi gelip ancak duracak gibiler .

$ bazlı ise muhtesem duruyorlar eli kulaginda ucacak gibi .

Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    Arkadaşlar dün bir tanıdığım hisse.nette yazmışlar telegramda konuşmuşlar deyince bakayim dedim.
    Evet doğru ttkom da malım var ve artırmayıda düşünüyorum orta ve uzun vadede
    çünkü bu fiyatlamalar tarihi fırsat diye twiterdada paylaştım
    sebeplerine şuan girmiyorum mal toplamam lazim

ama belirtilen rakamlara bu hayat şartları içinde benim çıkmam mümkün değil
    öyle bir mal alacak param olsa heralde borsa ile ilgileniyor olmazdım Türkiye'de

ama alım fiyat aralığım olan 00.01 --33 tl arasında her fiyat benim için aynı fiyat .
    00.01 e gelirse belirtilen rakamı alır kap ı yollarım ama .

Lütfen söylentilere kulak asmayın .Şunuda bilin evet biraz rahatsızlık duyacaklar ama o noktaya henüz gelmedik.

saygılarımla

T. Mağden
    Neden olanı inkar ediyon
    bir halt olacağı yok.

7. KAP: TTKOM [ ] TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. Kar veya Zarar Tablosu

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1148276
    Dosyalar:

https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...87fba502d8462e

https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...87fba502f9462f
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8. Finansman gideri 2,6 milyar TL olan firma 2 milyar TL bağış yapıyor, inşallah o jölelinin elindeki son bilanço olur bu.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Sayfa 260/584 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •