Sayfa 260/269 İlkİlk ... 160210250258259260261262 ... SonSon
Arama sonucu : 2152 madde; 2,073 - 2,080 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1. Sayın kuzu bizlere ışık olmaya devam ediyorsunuz.

Sent from my iPad using Tapatalk

2. Nasılsınız gençler?

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    EVETTT.....yazilarima burada son veriyorum....

topik faideli miydi.....degilmiydi bilemem.....

emme.....

BIR KUZU....GELDI....VE GECTI BU ALEMDEN...artik...HICBIRSEY ESKISI GIBI OLMAZ.

hoscakalin.....degerli okuyucularim.
     Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku
    Özletme kendini
    KAN EMICI....olucu gavat....

insanlar zararda....senle ben paramizi katliyoruz....bu cok dusman yaratiyor...burada keselim....

ARTIK FURUSMALARIMI YAZMIYACAGIM....yoksa....buralardayim....sen graflarini as......sana ne yapacagimi gonderirim....BIRAZ....gozden uzak yapalim.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Alıntı Originally Posted by bengu Yazıyı Oku
    Teşekkürler,emeğinize sağlık����Sayın kuzu lütfen yazın.
    listeme kodum....saol bitanem....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

5. altın vuruş başlığında sadece hisse alınır babo haziranı işaret etmişti..

kuzu da almaya başladı

vob u kendi alıp satıyor tşkler yinede

değişik renk katıyordu başkan foruma..

6.  Alıntı Originally Posted by casaubon Yazıyı Oku
    Nasılsınız gençler?
    Usta hoşgeldin .iyi diyelim iyi olalım .kuzu üstadımızi seyrediyoz viop bilmediğimiz için.

Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Eeeee herkes teşekkür etmişde son durum nedir. 8000 e mi iniyoruz. Yoksa mala mı yerleşiyoruz. YKBNK ve EREGL 3 er 5 er taban çekiyor ama biz hiç birşey olmamış gibi tahtalara mı giriyoruz. Bu ikisi taban taban çekerken bizim aldığımız tahtalar düşmüyor mu? Hedef feza mı.? Hangisi.?
    5 bankayida SHORTLADIM.....iki gun boyunca.....yuzde 40 dusecekler....BEKLIYORUM.

bu kadarini bil....BEN NE DIYORSAM ODUR....bunu unutma.

8. Bıkmışbroker ı ayrı tutuyorum burada. Bir analiz yaptı çekildi. Tamam dedik bizde. Hesaba kattık izliyoruz.

Şimdi. Guneysu benide banlayacak ama ben adamın yüzüne dan diye konuşurum. Kuzu Bana kalırsa viopda yazdığın pozların tamamen sanal pozlar.
    Onun dışında dediğim gibi ben anlamadım 8000 mi bekliyoruz feza mı 5 taban sonra mı feza bankalar 5 taban çekerken diğerleri tavan mı çekecek. Bir karışık işler. Herkes de teşekkür ediyor falan . Sorsam ne anladınız. Kimsenin birşey anladığını da sanmıyorum. Buraya takılanların yüzde 90 ı "beş beş konuştuğuna göre bilgili birine benziyor bir kağıt söyler de alırız ederiz köşe oluruz cu tüyo cu tayfa"

Sen bitti yazılarım diyince yazdım idi. Bitmemiş sanırım. Son durum 5 banka en az 3 taban o zaman. ee iyi bakalım.

Sayfa 260/269 İlkİlk ... 160210250258259260261262 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •