Sayfa 261/1000 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361761 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 2,081 - 2,088 arası.

Konu: Viop XLIII

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, politika faizini %13'e düşürdü de ne oldu ki?.

Faiz indirimi, kuru yukarıya sürmekten başka bir ise yaramıyor. Amaç ne anlamadım, faiz inmiyor ki.
    Durduk yerde ortalığı bulandırıyorlar

bu şekilse devam ederse; Şahap ve nebatiyi ağayı tarih altın harflerle yazacak, damat bile aratırlar.
    gösterge faizi %13 olsa ne olacak reel faizler %20 lerde, amaçları gider ayak enkaz bırakmak olmamalı,
    faiz sebep enflasyon netice değil, kur sebep enflasyon netice... hala bunu nasıl göremiyorlar!

2. Dolardaki tepki cılız kaldı gibi. Baraj ördüler heralde

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    neden yanıyorsun
    işc ykbnk ak portföyde

4. Ayılık hislerim kol gibi eksi kapatacaz. Metin abi mest olacak diyor. Insallah olmaz. Yatirim batirim tavsiyesi degildir

SPOT da bu BofA dönüp kapanışa doğru biraz dahi alsa, shortçuları fena doğrarlar,

6.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Ayılık hislerim kol gibi eksi kapatacaz. Metin abi mest olacak diyor. Insallah olmaz. Yatirim batirim tavsiyesi degildir
    Ben olsam buralardan kapatır 3280-3320 gibi, gece seansında 20puan alır, yarın 40 puan çoşkulu açıp sindire sindire 100 verip 2-3 gün bunu tekrar ederdim. Sonra ver elini 3000 'lere...

Tabi bunu her gün yalan haberle desteklerdim...Malı böyle çıkardım.

7.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    gösterge faizi %13 olsa ne olacak reel faizler %20 lerde, amaçları gider ayak enkaz bırakmak olmamalı,
    faiz sebep enflasyon netice değil, kur sebep enflasyon netice... hala bunu nasıl göremiyorlar!

Allah bu milletin yardımcısı olsun, keza liyakatın bilginin yerin dibine girdiği bir ortamda işimiz gerçekten Allah'a kaldı

8. Faiz düşüşünü tahmin ettim ama AL-SAT dan zarar ettim, seans sonunu bekleyeceğim.

Bence TV'ye çıkan herkes ne olduğunu biliyor ama bilmemezlikten geliyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 261/1000 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361761 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •