Sayfa 263/1000 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363763 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 2,097 - 2,104 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Fonetik Yazıyı Oku
    Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım ki zaten bir süredir uzaktan izliyorum. Ortam verimli. Herkesin kendine göre doğruları var. Benim de bildiğim ve bilmediğim şeyler de elbette var. Öncelikle hepinizi samimiyetle selamlıyorum.
    Son portföyüm %70 ACC %20 TCD %10 bist. Bugünlerde TPF yi inceleyip duruyorum. Daha önceden alıma kapalıydı. Şimdi alıma açık ama izlenimime göre her ayın 1 inde portföyden borç verip kar payı dağıtıyor gibi görünüyor. Portföy eksiltiyor. Tüm portföyü satıp dönemsel girecem ama tereddüt yaşıyorum�� ne dersiniz? Girilir mi?
    Sizin portföy toptan risk zaten.

TPF'de 7-8 Mart 2019 günü olanların olmayacağına inanıyorsanız girilir, öyle bir şey olursa da 2-3 ay aynı seviyeye gelmeyi beklersiniz.

O da doğru. Ama risksiz de para kazanılmıyor. Zaten ev alsak deprem olur bizde de öyle şans var )

3.  Alıntı Originally Posted by Fonetik Yazıyı Oku
    O da doğru. Ama risksiz de para kazanılmıyor. Zaten ev alsak deprem olur bizde de öyle şans var )
    Allah korusun umarım olmaz ama o olay olursa zaten hisse fon, değişken fon ve öst fonlarda olanların tamamı perişan olur zaten.

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Sizin portföy toptan risk zaten.

TPF'de 7-8 Mart 2019 günü olanların olmayacağına inanıyorsanız girilir, öyle bir şey olursa da 2-3 ay aynı seviyeye gelmeyi beklersiniz.
    Ayni TPF'nin 10-11 Ocak hareketini yakalayani mart hareketi cok uzmemistir.

5.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Evet haklısınız üstadım. Esasen biz endeksin teknik davranışlarını hisse y
    oğun fonları portföyde al & sat yaparak izlemedeyiz ancak T+2 valör nedeniyle yeterince dinamik değişimler yapamamaktayız. Mesela endeksin dirençle karşılaştığı bu gibi belirsiz dönemlerde portföydeki EID'i satıp TCD, YID, YOD gibi T+1 valörlü fonları elde tutmak gibi bir strateji sanki biraz daha mantıklı geliyor bana da.

Geçenlerde sayın hayrani üstadım şu son çıkışta hangi fonun getirisinin ne kadar olduğu ile ilgili paylaşımlar yapmıştı. Keşke ara ara yapılsa ve paylaşılsa bu tür karşılaştırmalar.
    aslında ben, bu çalışmayı her pazartesi sabah hazırlayarak haftalık getirilere kadar paylaşacaktım. Bu hafta bist 100 şu kadar artmışken en çok artan fon on listesi yapacaktım. Hatta örnek: geçen haftanın birincisi bu hafta 2 sıra düşerek üçüncü olabildi gibi, tamamen top on listesi hazırlar gibi fon on yapacak, aylık ve yıllığa kadar da gidecektim. Bunun önce bana, sonra da hepimize faydası olacaktı. Ama malum görme engelli olup ekran okuyucuyla da haftalık getirelere tıklayamayınca, yani tıklasam dahi bir uyumsuzluktan dolayı getiriler açılmayınca yapamadım. Her ne kadar pc ve akıllı cihazları kullansak ta okuyucular yetersiz oluyor. Bazan güncelleme geliyor, alacağım fonun dahi adını okumaz oluyor iphone. Sonra bankaa geri bildirimde bulunuyoruz da insaflı olurlarsa on 15 günde, bazan da birkaç ay sonra ancak düzeltiyorlar. Ufak yazılım düzenlemesiyle uygulamanın ekran okuyucusuyla uyumlu olmasu sağlanıyor ama gerçekten derdimizi anlatıncaya kadar zorlanıyoruz

6.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    aslında ben, bu çalışmayı her pazartesi sabah hazırlayarak haftalık getirilere kadar paylaşacaktım. Bu hafta bist 100 şu kadar artmışken en çok artan fon on listesi yapacaktım. Hatta örnek: geçen haftanın birincisi bu hafta 2 sıra düşerek üçüncü olabildi gibi, tamamen top on listesi hazırlar gibi fon on yapacak, aylık ve yıllığa kadar da gidecektim. Bunun önce bana, sonra da hepimize faydası olacaktı. Ama malum görme engelli olup ekran okuyucuyla da haftalık getirelere tıklayamayınca, yani tıklasam dahi bir uyumsuzluktan dolayı getiriler açılmayınca yapamadım. Her ne kadar pc ve akıllı cihazları kullansak ta okuyucular yetersiz oluyor. Bazan güncelleme geliyor, alacağım fonun dahi adını okumaz oluyor iphone. Sonra bankaa geri bildirimde bulunuyoruz da insaflı olurlarsa on 15 günde, bazan da birkaç ay sonra ancak düzeltiyorlar. Ufak yazılım düzenlemesiyle uygulamanın ekran okuyucusuyla uyumlu olmasu sağlanıyor ama gerçekten derdimizi anlatıncaya kadar zorlanıyoruz
    Böyle birşeyi düşünmeniz bile yeter, yüreğinize sağlık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    Düşünceniz güzel.
    Ama zaten tiplerine göre günlük, haftalık ve aylık top10 listesi sayın yuji'nin tablolarıyla hergün güncellenmiş haliyle mevcut.
    Oradan kontrol edebilirsiniz

8. Maydonozcu hocam'ın formatına benzer bir formatta, haftalık ya da aylık periyotta, BIST,ALTIN,DOLAR,MEVDUAT,ENFLASYON getirilerini de içerecek şekilde birşey hazırlamayı düşünüyorum yakında

bu arada önerileriniz/istekleriniz varsa iletebilirsiniz, becerebilirsem yaparım

Sayfa 263/1000 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363763 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •