Neden bahsettiğini hiç anlamadım ama Ukrayna açısından bakarsak orayı üçe bölme ihtimalleri yükselmeye başladı. Polonya şimdiden batı kısmını ilhak etmek için yol yapmaya başladı. Zelenski denen palyaço Polonya ile sınırları kaldıracağız felan diyor...
Ukrayna zaten geçen yüzyıl başında uydurulmuş bir ülke. Batısı Polonya - Almanya - Macaristan felan bağlantılı, doğusu tamamen Rus. Ben Ukrayna'ya/Kiev'e/Kırım'a son 25 yılda en az 10 defa gitmişimdir. 2014 öncesi kimsenin ben Ukraynalıyım/Ukraynaca konuşacağım diye bir derdi yoktu...
En son 2021 Aralık'da gittim Odessa'ya. İnsanlar hissedilir şekilde değişmişti. Merkezde zenginleşmiş bir kitle vardı; merkezden uzaklaştıkça gittikçe yoksullaşmış, mutsuz bir halk vardı...
Dil aslandır, yatar eşikte...
dayı sen 2022de yazmışsın ama verdigin referans 2014'e gidiyor
simdi o mmo raporunu bulsak da okusak...kesin 2000-2010 arasi yapılan santrallerin maliyetini hesaplamışlardır!
eski çamlar bardak oldu... uyan da balığa gidelim
Okuduğunu bile anlamaman üzücü...
Ben bunlar 2014 fiyatları diye yazdım. Bugünkünü siz hesaplayın dedim. Bunu 10 ay önce dedim. Sen sonra gelip enflasyon ile şöyle olur, böyle olur diyorsun. Ben zaten 10 ay önce bunu demiştim...
Raporun da linki var zaten orada...
Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az demiş atalarımız...
Son düzenleme : Chetuo; 10-04-2023 saat: 20:36.
Dil aslandır, yatar eşikte...
Yer İmleri