Sayfa 264/663 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364 ... SonSon
Arama sonucu : 5301 madde; 2,105 - 2,112 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

Alıntı Originally Posted by aktauboy Yazıyı Oku
    akbank 1 haziran günü 16,34 değerinde iken cuma günü 24,76 kapattı, %51 artış. İsc ise 1 haziran 11,10 iken cuma günü 14,49 kapattı - %27 artış. Akbankın, isc ye göre 2 kat fazla artmasının sebebini bilen var mı acaba? Ya da aradaki farkı bu hafta kapatırsa isc için 17 tl beklenebilir mi? (Akbank yerine sayarsa)
    2023/2 çeyrek blancosu tahmini ile ilgili bir raporda ak ve garanti bankası geçen yıla göre artış öngörüsu var.
    İsbankasi ise geçen yıla göre yüzde 12 azalış tahmini yapılmış tutar tutmaz bilinmez.
    İsc o nedenle gitmiyor kanaatindeyim.
    Yalnız hangi kuruluş raporu bilmiyorum.
    Yutubukanalinda bir yatırım finans yorumcusu katılmadığı yolunda bir ifade kullandı.
    Karar sizin
    Sagliklar

Alıntı Originally Posted by Stock trader Yazıyı Oku
    İşc ye hükümetin çökmesi mümkün değil , ortaklık yapısına bir zahmet bakıverin. Çöken zihniyet zaten çoktan çökmüş hisse üzerine.
    Mulkiyet adaletin en temel birimi oldugu icin Is Bankasina adaletin oldugu yerde tabi ki cokemezler, bu dusunulemez bile. 2 kere Anayasa Mahkemesinden donmus zaten. Ama hukukun guguk oldugu, yasama-yurutme-yarginin tek elde, en ust noktasi Turk yerine ummeti oldugu yerde tabi ki bu yapilabilir.

Is Bankasina cokmus zihniyet ile de ne kastettigini anlayamadim. Cumhuriyetimizin Kurucularinin; su anda seni Ingilize ya da Turku musluman yapmak icin coluk cocuk kilictan gecirip cariye yapan Araba yine cariye olmaktan kurtaranlarin; miraslarini da, bilimin fennin tepesindeki Osmanli'ya 400 sene matbaayi gavur icadi diye getirmeyip cokmesine sebep olan yobaz zihniyete birakmayacaklarini tahmin etmek zor olmasa gerek.

Hisse fiyatini etkileyen cokulmesi degil zaten, bunun hikayesi.

(alintidir)

4. https://www.youtube.com/watch?v=pCuCdC7Qx-0

https://www.youtube.com/watch?v=-6r5_wHNS7w

Burada birini okurken siz siz olun arşive bakın geçmişte ne yazmış sonrasında ne olmuş.Yoksa üzülürsünüz.Bu topic orta seviye yatırımcı için çok tehlikeli.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5. günaydınlar

umarım bankalara gyo ve holdinglere inanan güvenen sok market ,teknosa,ekgyo...vb ile algyo ,alarko, sahol ..gibi güzel firmaları da portföye 1 ay kadar önce koyan arkadaşlar %30 üstü karların üstünde oturmaya devam ediyordur .

6770 sıkışma bölgesi oraya değmesi geri dönmesi halinde yan tahtalarda uzu kalan yerlerde UCUZ kalmalarından dolayı değerleme devam edebilir hızlı gidenleri genel olmayan kısmi düşülerde ana tahtalar bist 30- bist 50 dinlendirecekler dinlenme konusunda hep çarşamba sonrası referans verilir ben haftaya bekliyorum YTD

6. Ben ne diyorum 666 ne diyor. ATATÜRK ün mirasına kimse çökemez ancak şu anki mevcut yönetimin icraatleri ve verdiği sözler seni çok mutlu ediyormu
    Türkiye nin en büyük özel bankası ve holdingi olmasına rağmen bu karlılık seni mutlu ediyor olanilir ama ne yerli nede yabancı yatırımcıyı mutlu etmiyor. Ben bunu diyorum o neden bahsediyor. Tam bir akıl tutulması.

Yahu kac kere ayni seyi anlatalim. Is Bankasinin problemi siyasi baski. Senin mirasa cokemezler demen birsey ifade etmiyor. Bu hisselerde tabanlar yedik dillendirildikce bu konu. Sadece bunda degil, butun bankalari da cokerttiler cokuyoruz hikayesi ile, baska bankalarda da tabanlar yedik Is Bankasi olmadigi zaman bunun yuzunden.

Yoksa dolar krizlerinde butun sirketler batarken bunun yavrulari milyar dolar kar acikliyordu, banka iyi yonetiliyor, ne yaptigini biliyor. Ama bu da Sise de hantal devlet kurumlari gibi maalesef (Is yapan kuzenlerim var Sise ile).

Tepkini dogru yere ver, hisse fiyatini belirleyen piyasa. Fiyat da baskilaniyor iste oteki bankalara nazaran. Yatirimci siyasi problemi olan bankada uzun sureli pozisyon tasir mi? Ancak vurmaya, operasyona falan geliyorlar iste. Yakalarsan ne ala.

http://share.matriksdata.com/Images/...1220272396.png
    http://share.matriksdata.com/Images/...1221421146.png

Amerika gibi bu da gelip 5 milyon lotu bosaltip Akbank'a gecirdi.

Sayfa 264/663 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •