Sayfa 264/1003 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364764 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 2,105 - 2,112 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1. kimse kusura bakmasın ama yıllardır ilk kez mantıklı bir yönetim kadrosu kurdular..

ha vatandaşa , bize etkisi ne olur bilemem ancak işi bilen insanları tecrübeli oldukları yerlere atanması iyi oldu.

bu ülke de damatları filanda gördük malum.

ek olarak şu kadroyu seçimden önce açıklasalar mv oy oranı % 5 daha artardı.

soylunun olmayışı bile +2 3 puan bence..

Soğana birşey vermemişler mi Adam KK dan neler istedi neler a.q..Demekki olayı sıcağı sıcağına halletmiş

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    kimse kusura bakmasın ama yıllardır ilk kez mantıklı bir yönetim kadrosu kurdular..

ha vatandaşa , bize etkisi ne olur bilemem ancak işi bilen insanları tecrübeli oldukları yerlere atanması iyi oldu.

Meb bakanı gördüğünüz tüm kötü bakanları unutturacak bir adam
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by freshwind Yazıyı Oku
    Valla Şimşek'in ne diyeceğine bakar, faiz artışı, sıkılaşma falan derse düşmezmi yani.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yani bence düşmez. Sana çok dolar lazım rezervleri önce nötr yapabilmen için ha yarın dediklerin şak diye olur ve düşerse ne güzel nefes alırız herkes sevinir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    " Bir Cüzdanı Doldurmak, Boş Olanına Katlanmaktan Daha Kolaydır "

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    kimse kusura bakmasın ama yıllardır ilk kez mantıklı bir yönetim kadrosu kurdular..

Matematikte çarpan sıfırsa rakam kaç olursa olsun sonuç sıfırdır.Bu listedeki denklemde çarpan kim ,değeri ne o önemli.Çarpan şahsımsa listenin önemi sıfır.Tüm kararları gene şahsım alır,bunlar palavra,halkın gazını almak için makul bir kabine çıkarmak zorundaydı reis.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Meb bakanı gördüğünüz tüm kötü bakanları unutturacak bir adam
    herkesi tanımıyorum.

ancak dışişler ekonomi yönetimi bence daha iyisi olamazdı akp içinden seçmeye kalksalar.

savunma bakanı bile ekstra puan bence..

soylu - hulusi akar - nebati üçlüsü için bile akpnin oy kaybettiğini düşünüyorum.son dönemde çok antipatik söylemleri oldu çünkü.

7.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Matematikte çarpan sıfırsa rakam kaç olursa olsun sonuç sıfırdır.Bu listedeki denklemde çarpan kim ,değeri ne o önemli.Çarpan şahsımsa listenin önemi sıfır.Tüm kararları gene şahsım alır,bunlar palavra,halkın gazını almak için makul bir kabine çıkarmak zorundaydı reis.
    bence mehmet şimşek tüm bu olasılıkları konuşarak gelmiştir.2. kez kovulmaz o adam ancak istifa eder.

Kara Şimşekin gücü önemli...Bakalım çarpan sıfırsa sonuç Damattan daha kötü olur...

Sayfa 264/1003 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364764 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •