Sayfa 265/1003 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365765 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 2,113 - 2,120 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

Listede mutlu olduğum tek bir isim var.O da zaten listede olmadığından beni mutlu etti.Süslü ortalıkta yok,bak o muhteşem güzel bir haber.Ha akar da yok o da iyi de rahatlatıcı etkisi süslü kadar değil.

Alıntı Originally Posted by KNUCK Yazıyı Oku
    Yani bence düşmez. Sana çok dolar lazım rezervleri önce nötr yapabilmen için ha yarın dediklerin şak diye olur ve düşerse ne güzel nefes alırız herkes sevinir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Hadi her şey bir yana asgari ücret için 11 lira konuşuluyor. Dolar 19 olsa 578 dolar asgari ücret olması gerekir. Yani bu açıdan bile olanaksız olduğu aşikar. Ama olur diyenlerinde sebepleri dinlenmeli

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    " Bir Cüzdanı Doldurmak, Boş Olanına Katlanmaktan Daha Kolaydır "

3. valla seçim geçtiği için açık konuşacağım

çapsız ve yönetimsel açıdan çarpanı sıfır olan kılıçdaroğlundansa tek adam rte yi tercih ederim.

adamlar 20. toplantıda aday çıkartıp % 0ç5 oy oranı olmayan liderlere başkan yardımcılığı verecekti.o adamlarda bizim sözümüz geçmezse ortalık karışır demeleri zaten yetti.

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Matematikte çarpan sıfırsa rakam kaç olursa olsun sonuç sıfırdır.Bu listedeki denklemde çarpan kim ,değeri ne o önemli.Çarpan şahsımsa listenin önemi sıfır.Tüm kararları gene şahsım alır,bunlar palavra,halkın gazını almak için makul bir kabine çıkarmak zorundaydı reis.
    Sayın hekim bey,
    Esasen , Mehmet Şimşek istediğini almadan gelmemiştir. Zira artık kendisine mecburlar. Bu da bize işlerin değişmek zorunda olduğunu jöleli ve damadın saçmalamasıyla bir yere gidemeyeceğini anladı.
    Yaşamadan hemen sıfırlamayalım . Bakalım. Mb bankasına kim gelecek.

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    bence mehmet şimşek tüm bu olasılıkları konuşarak gelmiştir.2. kez kovulmaz o adam ancak istifa eder.
    E etsin ne olacak ki.Ortam az bişi sakinleşsin üç beş faiz artırmasına izin verilir ,sonra reisden bir fırça,tekrar istifa eder ,reis alışkındır,biz de öyle sıkıntı olmaz.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
    Soylu gidince Afgan göçü duracak mı? Yani Afganların gelmesine soylu mu karar veriyordu. Yahut Hulisi Akar mı ,kim karar veriyordu.

HKM abinin sıfır çarpan teorisi olayi güzel özetledi.

Burada bağımsız olma ihtimali olan tek kişi Şimşek ama onun ne kadar bağımsız olabileceği ise tartışmalı. İzleyip göreceğiz.

7.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    E etsin ne olacak ki.Ortam az bişi sakinleşsin üç beş faiz artırmasına izin verilir ,sonra reisden bir fırça,tekrar istifa eder ,reis alışkındır,biz de öyle sıkıntı olmaz.
    kim ne derse desin ben kabineyi beğendim.

şu görüntüde rte nin biraz daha geri plana çekileceğini düşünüyorum.

Mehmet şimşek demek acı ilaç demektir,bunu bu halka belediye seçimleri öncesi içirebilir mi ,cevabınız evetse mesele yok.Ha londralı bankerler şimşek geldi diye para akıtır diyorsanız o başka.Bence bir dolar gelmez.Yahu siz merasimi görmediniz mi aliyev,paşinyan,bir ton kazakistan şu bu,zenci liderler artık hangi afrika ülkelerindense,reisin yurtdışı destekleri bunlar.Henüz avrupadan amerikadan sağlam bir nakit akışı desteği emaresi olabilecek bir demeç gelmedi.Aksine bloombergte şimşek anca vitrin süsü olur diye yorum geldi.

Sayfa 265/1003 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •