Sağlam hisselere güvenen yatırımcıların iflahını gevrettiler
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sağlam hisselere güvenen yatırımcıların iflahını gevrettiler
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bloomberg ekrana cıkan analist kar alma satısı diyor. Bankalarda ne kar var ki almak icin satıs oldu. YTD
Herkes birşey uyduracak.Kar satışı şu bu.
Malesef millet olarak başkasının sözüne çok önem veririz.Ama kendimizi sorgulamayız.iste bu yüzden turkiyem yabancının insafına kalmıştır.Yabanci ülkemizdeki mekanizmaların tamamını kendi lehine planlamıştır.Feto gibi.Siz biz bu düzeni bozamayız.
Dolarizasyona en büyük desteği merkez bankası veriyor.Rezervini artırmak için.2011 yılında x dövizimi bozdurarak borsaya girdim.Çarpıldım, cakildim, kar ettim voleyi vurdum derken toplamda 450% kâr etmişim.Ama hala dovize endexledigim anaparada 15% zarardayım.aklim almıyor.Tl yi resmen eritiyorlar.
Aklıma kotununde kötüsü geliyor.Akbank acaba 3.00 - 3.50 bandına gelirmi? Gelebilir neden olmasın.?
Ytd.
Xxx cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
5.50, 5.36 , 5.20, derken 5.15 de yıkıldı. 4.89, 4.50, 2.50 TL mi ne haliniz varsa görün. Fiyatlar yalan dolan, destekler palavra. Tek gerçek var , borsada vurgun var.
Yatırım al sat tut tavsiyesi değildir.
5.50 den sonra bugün tekrar alım yapmak için 5,05 civarını bekliyorum.5,10 dan %10 aldım,5,05 ten %10 daha alıcam geriye %50 payım daha kalacak sonraki %20 alışım 4,54-4,60 civarı gelirse eğer tabiki.
Londrada swap faizi yukselir kumbara hisse ak satılır.Duser yine satılır.Banka bu seviyeden hisse geri almıyorsa hakim ortaklar sahsi alım bile yapmıyorsa kucuk yatırımcı kurtlar sofrasına dusmus.Swap faizi yukseldi tamam satıs var tamam fakat zarar acıklayan sektorler yukseliyor ya da daha az dusuyor mesele bu.YTD
Biraz daha zorlarsa devre kesici gelebilir.
Yer İmleri