Sayfa 266/615 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366 ... SonSon
Arama sonucu : 4913 madde; 2,121 - 2,128 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by traderkemal Yazıyı Oku
    19 yılın enflasyonu gelecek endeks göçecek polho yu sat 2.89 a nerden okuyup etkilendim ** .2.89 nere 3.05 nere
    O , *** yazan ne ise sana misli ile iade ediyorum. Delikanli insan kendine bir saldırı hakaret yok ise sizin gibi çirkefleşmemesi lazım.

2.89 gelince, aralık ayında 3.44 gçörmüştü. Bu 3.44 hikayeside . dolar kuru 18 gidince, Dolara yatişemeyen yatırımcı hareketi ile, Şirketlerin dolar karşısında kendilerini realize edecekleri beklentisi idi.
    Bende soruyorum,4.90 nire ,2.60 nire yada yakın zamandan 3.44 nire 2.86 nire.
    Evet Enflasyon son 19 yılların en büyük rakamı geldi ama , başka bir haber b unun önüne geçti.ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

2.  Alıntı Originally Posted by denizlilicive Yazıyı Oku
    Bu arkadaştan okuyupda alan satan varsa kusura bakmasın hata onda belli ki realiter burayı Whatsapp grubu zannediyor aklına ne ediyorsa doğru yanlış yazıyor.
    Boş boş yazma yerine,siz doğrusunu yazın, biz sizin doğrularınızla hareket edelim. mesala ,nedir sizin doğrunuz

3. Denizlilicive haklısın ama sen olsan etkilenmezmiydin.19 yılın rekoru enflasyon açıklanak görürüz polhoşu gibisinden kendinden emin birsey biliyormuş gibi yazınca 2.89 verelim pazartesi 2.70-2.80 alırım diye düşündüm.adam birde dalga geçiyor utanmadan 3.05 e vermişler 3.06 ya vermişler diye.

4. Bi Ata sözü geldi aklıma."Arkasından kırk tane iti havlatmayan kurda kurt demezlermiş"
    "Zaman her şeyin ilacıdır" görürsünüz kırk itmi haklı, yoksa kurt mu halklı. iftira atmayan arkadadaşları tenzih ederim.ytd

5. Dünyanın en büyük problemi, akılsız ve fanatik kişilerin kendilerinden son derece emin olması, buna karşılık zeki insanların sürekli şüpheler içinde olmasıdır.

6. Kusura bakma kişisel bloğuna yazdık bide üstüne hakaret ediyor. Millet son 20 günü okursa zaten kime hak vereceğini anlar.

7. Aylardır endeksten bir haber işlem görüyor, insanda peyganber sanrı olsa taşar, çünkü yer yüzünün en nağlet tahta yapıcısı böyle istiyor, yaptığı bu baskıyı elbet bir göksü kıllı birgün bozacaktır, bence ederi 15 tl olan hisse bu baskıyı hak etmiyor. Sabrın sonu selamettir.

8.  Alıntı Originally Posted by denizlilicive Yazıyı Oku
    Sayın acemşah Pendik deki projeden Polisan in payına düşecek M2 inşaat alanı yada daire sayisiyla ilgili bir öngörünüz var mıdır?

20.12.2021 Tarihli gönderimimde mevcuttur.

Bilgilerinize sunarım.

Saygılarımla.
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

Sayfa 266/615 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •