Originally Posted by
Mi16
Hemşerim eline sağlık çalışmaların güzel olmuş. İnşallah cevapları alırız. Onlarıda burada yazarsan minnettar olurum. İşin gücün rast gitsin. ��
sagol hemşerim.

Originally Posted by
Thyshine
Sorulara cevap vermek zorundalar mı? Muhatap kim? Yatırım danışmanlarımızla görüşebilirsiniz gibi saçma bir geçiştirme yapmasınlar

Büyük ihtimal toplantı başkanı olarak Tolga üzümcüyü seçerler.(Y.k başkanı veya genel müdür de olablir.)sorulara ya kendisi yada ilgili birim müdürlerine söz vererek yanıtlamaya çalışırlar.sorular toplantı komiserine özellikle belirtilmezse tutanaklara işletilmeden cevaplanabilir.şahsen ben sorularımın ve cevaplarının tutanaklara işletilmesi için ön bilgilendirme yapmayı düşünüyorum.( yatırımcı dostu hava sezersem gerek yok) Soruların bazılarını 3.madde müzakereye açıldıgında digerlerini dilek ve temenniler bölümünde sormayı düşünüyorum.eger samimi yatırımcı dostu bir ortam olursa toplantı sonrası ayak üstü dilek ve temenniler genel kurulların en can alıcı yerleri olabilir.
elinde 1 lotu olan kişi bile gk ya katılıp görüş bildirebilir. şahsen 5-10 lot ile genel kurula katılacagım.( hazirun cetvelinde toplam lotumun gözükmemesi için ( genel kuruldan 1 gün önce şirket hissedar pay bilgilerine ulaşabilir yani kimin kaç lotu oldugu ekranlarına düşecektir))
Son düzenleme : karadereli53; 17-03-2022 saat: 12:50.
Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.
Yer İmleri