0.24 usd ve altý olmadan dönüþ yapmaz. Bence tabi. Kaynak: gtüm
0.24 usd ve altý olmadan dönüþ yapmaz. Bence tabi. Kaynak: gtüm
Bizim þirket hangi sektörde) yorumusuz liman,kimya,gayrimenkul ?
25.10.2021 10:32:59 AKKÖK HOLDÝNG CEO'SU AHMET DÖRDÜNCÜ: 2021 SONUNDA CÝRODA GEÇEN YILA GÖRE YÜZDE 20-25 CÝVARINDA ARTIÞ ÖNGÖRÜYORUM. PORTFÖYÜMÜZDEKÝ BAYRAK GEMÝSÝ KÝMYA SEKTÖRÜ OLDU. BURADAKÝ ÝÞLERÝMÝZ DÝÐERLERÝNDEN DAHA HIZLI BÜYÜYOR- CAPÝTAL DERGÝSÝ
Yatýrým tavsiyesi degildir.DAM ÝLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLÝYÝM MEVKÝM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.
Aðýrlik kimyada yeni kapasite artirmak icin %30 luk tesis kuruluyo haberlerde var tank yapými içinde çed raporu alýndi bunuda uzun vadede yapacaz dediler kapta. limanda körfezin en büyükleri arasýnda senin benim paramda gözü olanýn 3 limanida olsa yine yaramýyor hissemi sasa burayý yönetenler iþine bakiyo kaç milyar piyasa degerinde geri alým açýkladi simitci dükkani olanda patron bakkalý olanda patron dur
Allah muhafaza eksi 1 olsa borsa halimiz ne olacak sevgili seyirciler bakýyonuz öyle hadi bilenler yazsin bakalim
Þimdi patronu kansýz olmayan bir sürü hisse var 3e 5 e katlamýþ fiyatlarý þimdi ordaki patron zarar mý ediyor hisse yükselince. Hisse itin dötüne girince bu polhocu*** kar mý ediyor? Arabalar yuzde 10 koydu 1 haftada heryerde enflasyon zammý firmalar herþeye zam yapýyor. Hisseyi alacaðýna boya stok yapsan 1e 3 para kazanýrdýk 1 yýlda s2m böyle hisseyi tahtacýyý oçocuð
Polho holding olduðu için belli bir deðil birden çok sektörde faaliyet yapýyor. Dolaysýyla borsa da holdingler bölümünde bulunuyor. Borsada bir hissenin temeli ne olursa olsun yükseleceði bir zaman vardýr. Mühim olan doðru zamanda doðru hissede olabilmek. Ben kendi adýma bu hisseye biraz erken girdim ama sanki zamaný çok yaklaþtý gibi. Her zaman dediðim gibi ben burdayým ve çorba içmek için deðil iki Kuzu yemeden gitmeyeceðim. Ýster 2, 4 a, ister 2 ye insin. YTD
Sayýn otorite inmesin niye insin üzerime alýyom bak herkesde böyle sanýyo burda artýk sýkýnti patron bu kaðidi tutanlar kendileri malasef borsamýz artýk patronlarla çalýþýyo yillikta bist rekor kýrdi biliyosunuz bide pole bakalim net %30 eksi gösteriyo sebeb patronun mallarý 3.80de boþaltmasiyla oldu biliyosunuz arsa satiþi .fasdaki deponun diyorum ben satýþi alýnan çed raporu cio muzun 20 tane kap haberi hepsi çöp oldu kim yaptý bu hisseyi böyle desek ne deriz yatýrimci varmi var bist rekor kirmýþmi evet çogu hisse pandeminin baþlangýcindan buyana 2ye 3 katlamiþmi evet neden pol %30 ekside durupta yukselmez tam 4 ay önceki fiyat 2.72 buna biri cevap versin herkes buraya görüþünü yazsýn ortak biyerde buluþalým neden yükselmiyo.
Bence inatlaþma var. Birileri yüklü mal almýþ büyük beklenti ile patrona danýþmadan onlarý bekliyolarlar satsýn diye. Bence bu malýn bizde ki 50-100 binlerle alakasý yok montanlý maldan bahsediyorum. Ýzinsiz alýnan yüklü maldan dolayý kitlediler olan biz gariblere oldu diye düþünüyorum. O mal için nezaman anlaþýrlarsa tahta rahatlar benim düþüncem yatýrým tavsiyesi deðildir. Sadece tahtadaki oçocukluðu için baþka bir neden bulamýyorum.
Yer Ýmleri