Vestel gözüken o ki borsamızda böyle bir potansiyel barındıran başka bir şirket var mı bulamadım gerçekten
Ama gerçekten inanılmaz bir yönetim anlayışının elinde çöp bile değil çöp poşeti fiyatında fiyatlanan bir gaflet içinde
Vestelin iştirakleri her biri ayrı bir firma gibi zaten bu durumda olması gerçekten inanılmaz
Saygıdeğer kuzu hocam ne der katlır mı bana saygılar sunuyorum
hoscakalin....TURKUN YIGIT EVLATLARI.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
genele....
TRENDHOUND....onu buldozer gibi ezerken....yazdiklarimla ilgili degildir....DEGERLI BIR BORSACIDIR....
yigidin hakkini yiyide vermezsem....ben....kuzu olamam....
kendisinden,
huzurlarinizda,
ozur dilyorum....tum soylediklerimi GERI ALIYORUM....iki sevgilinin kavgasi....CIRKEF OLUR....usaglar.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
en onemli SEYI YAZMAYA GELMISTIM....yazdim sandim....donup baktim....YAZMAMISIM....
SISTEMIK RISK VE OTORITE TEDBIRLERI.....
imamoglu cokusunde....SISTEMIK RISK nedeniyle.....otorite gereksiz yere TONLA MAL ALDI....9000 ENDEKSTE....
almasa idi.....olusan sistemik risk....BIRCOK....araci kurumu batiracakti....KREDILI ISLEMLER VE MARGIN CALL dan....
o aman.....9100 endekse duseriz....10 800 den demistim....bunun alti....SISTEMI COKERTIR demistim....
simdi.....
8200 e inis icin bir SISTEMIK RISK yok....bunun ucun yarin son gun.....
neye son gun....ARACI KURUMLARDA....KREDI KULLANANLARIN TEMINATI YUZDE 20 IDI....BU YUZDE 35 E CIKARILDI....
yani.....
mevcutlar....MAL SATMAYA DEVAM EDECEK....bu orani saglamak ucun....
Yer İmleri