Sayfa 269/475 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369 ... SonSon
Arama sonucu : 3799 madde; 2,145 - 2,152 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Avrupa zaten şuanda boğuşuyor hadi Mersin den abd deki fabrikadan sodayi bizden alıyorlar diyelim.
    Eee peki ya cam sektörü ne durumda? İlaç, beyaz eşya, mimari, otomotiv var mı canlanma. Ytd
    Yazıları okuyorum da denklemi bu kadar karmaşık ve çok fonksiyonlu hale getirmeye gerek yok.
    Basit örnek perakende sektöründe şok bim migros var.ayni sektör dinamikleri ile bim sokun 4-5 katı kar yazıyor.
    şişe için bizim beklentilerimiz büyük ancak şirketin ederi yıllardır 1dolar civarı olduguna göre gercekten bu olabilir mi
    Sektör dinamiği ıvır zıvır dönemsel değil mi 15 yıldır şirketin degerinin artmamasini sektöre Avrupa'ya faizlere bağlamak olmaz.15senede kav kere faizler inip çıktı kaç kriz savaş deprem vergi uygulaması vs değişti.

Pandemide cam yetistiremeyip bulgardan maçlardan tırlarla cam gelip dururken her hafta zam yaparken iyiydi.5 dolara çıktık mi 4 dolara çıktık mi 3 dolara çıktık mi
    Şartlar iyiyken de bir b.k olmadı şimdi şartlar kötü diyelim.yarin yine iyi olacak o zaman da 4dolar olmayacak
    Bir sıkıntı var ama bu ne sektorden ne de ekonomik konjonktürden

2. Şişecam, Best of Belron 2024’te yerini alacak. Şişecam, otomotiv camlarının yanı sıra gün geçtikçe artan otomotiv yenileme camları ürün çeşitlerini de etkinlikte sergileyecek.

Şişe Cam tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Camın tüm temel alanlarında faaliyet gösteren tek global oyuncu Şişecam, otomotiv camları konusundaki iddiasını sürdürüyor. Avrupa’da da önemli otomotiv üreticilerinin tedarikçisi konumunda bulunan Şişecam, 12-13 Haziran 2024 tarihleri arasında Portekiz’in başkenti Lizbon’da düzenlenecek Best of Belron etkinliğine katılacak.

Ar-Ge ve yatırım faaliyetlerini aralıksız sürdürerek pazarın değişen ve gelişen ihtiyaçlarına yenilikçi çözümler sunmaya devam eden Şişecam, etkinlik boyunca otomotiv yenileme camlarını sergileyecek. Şişecam, otomotiv endüstrisi tedarikçilerine yönelik geliştirdiği ileri teknoloji ürünleriyle ilgili bilgiler vererek sektör temsilcileriyle bir araya gelecek. Best of Belron, ziyaretçi ve katılımcılarına endüstrinin son teknoloji ürünlerini keşfetme ve aynı zamanda Şişecam'ın otomotiv camlarındaki ürün yelpazesini yakından inceleme fırsatı sunacakmis.. ytd

3. 2023 genel seçiminden önceki altı aylık dönemde sahol ile fiyatları kafa kafayaydi. Bir sahol ileri geçiyordu bir şişe, ben de saholleri şişe geride kalınca şişeye ceviriyordum, şişe öne geçince sahole çeviriyordum. Gelinen noktada sahol şişeyi ikiye katladı.

4. Şişecam, yaklaşık 2,5 aylık bir aranın ardından yeniden pay geri alımı yaptı.
    Şirket'ten KAP'a yapılan açıklamaya göre, dün 1,85 milyon adet pay geri alımı yapıldı.
    Şirket en son 27 Mart tarihinde 1 milyon adet pay geri almıştı.
    Açıklamada şöyle denildi:
    "3 Haziran 2024 tarihinde 48,64 TL- 49,34 TL fiyat aralığından (ortalama 48,88 TL) 1.850.000 adet pay geri alınmış ve Şirketimizin sahip olduğu SISE payları 61.778.416 adede ulaşmıştır (Şirket sermayesine oranı %2,02) ytd

5.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    2023 genel seçiminden önceki altı aylık dönemde sahol ile fiyatları kafa kafayaydi. Bir sahol ileri geçiyordu bir şişe, ben de saholleri şişe geride kalınca şişeye ceviriyordum, şişe öne geçince sahole çeviriyordum. Gelinen noktada sahol şişeyi ikiye katladı.
    Evet belli bir süre o dönem forumda bu durumu paylaşan diğer arkadaşlar vardı.
    Sahol pandemi dip 5.78 daha öncesi zirve 8.82
    2013 de sahol dolar bazlı zirvesi 4.40 görmüş, şuan 3.12 cent

Şişe pandemi dip 3.15(3.37). öncesi zirve 6.05

Şişenin sahol gibi dolar bazlı öyle bir geçmişi yok (birleşilmemiş sebepli)!

Sadece şişe saholu pandemi ( birleşme etkisi ile) sonrası yakalayıp geçebilmiş, sonraki durumlar ise şimdiki durumlar malum. Ytd

6. Bu rakamlar bedelsiz ve temettü düşülmüş hali. Ytd

7.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Şişecam, yaklaşık 2,5 aylık bir aranın ardından yeniden pay geri alımı yaptı.
    Şirket'ten KAP'a yapılan açıklamaya göre, dün 1,85 milyon adet pay geri alımı yapıldı.
    Şirket en son 27 Mart tarihinde 1 milyon adet pay geri almıştı.
    Açıklamada şöyle denildi:
    "3 Haziran 2024 tarihinde 48,64 TL- 49,34 TL fiyat aralığından (ortalama 48,88 TL) 1.850.000 adet pay geri alınmış ve Şirketimizin sahip olduğu SISE payları 61.778.416 adede ulaşmıştır (Şirket sermayesine oranı %2,02) ytd
    Bu paylaşımdan bir anlam çıkmasın! Kap ta geçmiş dahil alımlar liste şeklinde var. Ytd

Arkadaşlar temettüler yatmamış, yatan varmı ?

Sayfa 269/475 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •