EĞER DÜŞMEYE BAŞLARSA ENDEKSİDE PEŞİNDEN SÜRÜKLER Mİ?
Originally Posted by ariston Çok zor kadın, Endüstri Mühendisi. Whatsapp'dan yazışıyorum. Sorduğu soruya düzgün cevap vermek gerekiyor. Internetten bakma vs diyor. Ezberden söyleyecekmişim. Aklı değil kalbi iyi olan biri lazım. Sürekli yalan söyleyen biri vardı onu idare etmek daha kolaydı. Kadın kaç yaşında, sen kaç yaşındaydın abi ?
Originally Posted by rosense EĞER DÜŞMEYE BAŞLARSA ENDEKSİDE PEŞİNDEN SÜRÜKLER Mİ? Baskı yapıyor adiler..thy out sasa in tezim var bakalım çalışacak mı...57.50 stop ile taşıyorum
Originally Posted by çıtak 709200... 4000 pivan 1000 puan saptı Originally Posted by çıtak spot 100... 617450 kırılırsa... 614300 buda 5 dakikalık işti
Bozkurt abi Cafer hazır mı
Originally Posted by altınorta Kadın kaç yaşında, sen kaç yaşındaydın abi ? özele geçseniz derim bence
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Originally Posted by altınorta Kadın kaç yaşında, sen kaç yaşındaydın abi ? 58 filan olması lazım. Kadında sorun yok da ben artık zorlanıyorum. Kadın borsacı olsa durum farklı olurdu, kendisi faizci, banka banka dolaşıyor pazarlık ediyor. Borsacılar farklı oluyor bence. Yani 3'e 5'e bakmıyor daha toleranslı oluyorlar.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir. "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Originally Posted by işçi74 https://twitter.com/fetih1400191810/...101936129?s=20 Puahahahhahsh Konumuz dışı ama kaslı maslı bu gelin yahu
Hamdım Piştim Yandım
Forum Rules
Yer İmleri