Süreç ne yazıkki her zaman olduğu gibi yine bölgemiz aleyhine çalışıyor. Zaten bölgemize yönelik tek bir somut adım bile atılacağını hiç beklemiyordum ama sn Gökçeğin muhtemel istifasının istendiği süreç varolan ufacık umut kırıntılarımı bile yok etti. Belediye başkanımızın seçimlere kadar koltuğunu koruyabileceğini zannetmiyorum. çok yakın bir süreçte değişim yaşanacaktır. bir kere adım atılmıştır ve Şuyuu vukuundan beterdir Artık adının konulması gerekmektedir. seçimlere kadar Sn Gökçekle devam edeceğimizi ve giderayak Sn Gökçeğin ben karataş yakupabdala yönelik söz vermiştim sözlerimi yerime getirmek için var gücümle çalışacağım beklentisi polyannacılıktan başka bir şey değildir. Genel ekonomik durgunluk, bölgeye yönelik projelerin rafa kaldırılması beklentilerimizi umutlarımızı başka bahara ertelememize neden olabilir. bölgemizin makus talihinin değişmesi umuduyla. (sn. sosyopat sizi ne tanımışlığım var ne de görmüşlüğüm. bu başlıkta herkes birbirine teşekkür ediyor. hiçbir beklenti çıkar kaygısı taşımadan doğru bildiğinizi paylaştığınız için bende size teşekkür etmek istiyorum. forumun eleştiriyede ihtiyacı var.) herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
Yer İmleri