Sayfa 27/111 İlkİlk ... 1725262728293777 ... SonSon
Arama sonucu : 888 madde; 209 - 216 arası.

Konu: Ankara Çankaya Karataş , Mühye , Yakupabdal Proje ve İmar Bilgileri

1. Süreç ne yazıkki her zaman olduğu gibi yine bölgemiz aleyhine çalışıyor. Zaten bölgemize yönelik tek bir somut adım bile atılacağını hiç beklemiyordum ama sn Gökçeğin muhtemel istifasının istendiği süreç varolan ufacık umut kırıntılarımı bile yok etti. Belediye başkanımızın seçimlere kadar koltuğunu koruyabileceğini zannetmiyorum. çok yakın bir süreçte değişim yaşanacaktır. bir kere adım atılmıştır ve Şuyuu vukuundan beterdir Artık adının konulması gerekmektedir. seçimlere kadar Sn Gökçekle devam edeceğimizi ve giderayak Sn Gökçeğin ben karataş yakupabdala yönelik söz vermiştim sözlerimi yerime getirmek için var gücümle çalışacağım beklentisi polyannacılıktan başka bir şey değildir. Genel ekonomik durgunluk, bölgeye yönelik projelerin rafa kaldırılması beklentilerimizi umutlarımızı başka bahara ertelememize neden olabilir. bölgemizin makus talihinin değişmesi umuduyla. (sn. sosyopat sizi ne tanımışlığım var ne de görmüşlüğüm. bu başlıkta herkes birbirine teşekkür ediyor. hiçbir beklenti çıkar kaygısı taşımadan doğru bildiğinizi paylaştığınız için bende size teşekkür etmek istiyorum. forumun eleştiriyede ihtiyacı var.) herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

2. Eğer bölgede bir yatiriminiz olsa bu tur paylasimlarda bulunacaginizi hic sanmıyorum.Bölge ile ilgili bir beklentiniz yoksa ve bir yatiriminiz varsa satın gitsin.Sizde rahatlayin bizde kurtulmuş olalım.Birşey yazmissinizdir diye okuyorum ama sadece zaman kaybından başka birşey olmuyor.

3. Yüksel projede şuan bölgede zemin etütü yapıyor ve şuana kadar bu etüt çalışmalarını geciktirdiklerinden harıl harıl çalışmaktalar, 13 ekim ihale tarihi, işin ödeneğinden yapım süresine kadar herşey belli, projeyi üstlenecek firma işin bitimini geciktirme ihtimali zaten yok... Artık kanalı değil çevresini konuşalım😊😊😊

4. MERHABA;

Bugün Hürriyet Gazetesi Ahmet Hakan'ın köşe yazısında MELİH GÖKÇEK hakkında yazı çıkmış. Bu haberi siz forum üyeleri ile paylaşmak istedim.

Haber linki: http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...yalim-40602575

Tüm değerli forum üyelerine iyi günler diliyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by Caner1983 Yazıyı Oku
    Merhabalar; ben Melih Gökçeki seven birisi değilim ama Kanal Ankara projesinin devamı için heleki son Cumhurbaşkanıyla görüşmesi sonrası yaptığı açıklamalarda (gönderdiği twettlerde); Ankaradaki devam eden projelerden bahsettim demesi 2019 a kadar seçim öncesi belirttiği 2 mega projeden biri olan kanal Ankara projesini bitireceği anlamına geliyor diye yorumluyorum, umarım herkes için hayırlı olur.
    Durum değerlendirmesi yapıldığında inşallah d*****n kuyruğu 13 ekimde kopacak. ihaleyi muhtemelen kuvvetli bir firma yüklenecek.En kısa zamanda çalışmalara başlanacak. bu doğrultuda alt yapı çalışmalarıda başlayacak. Haftaya bugün çok farklı şeyler konuşulacak.eğer tahminler doğrultusunda kuvvetli bir firmaya ihale edilirse karataş mühye arsalarına güç yetmeyecek. 2018 yaz aylarında mantar gibi yükselen konutları görmek artık hayal olmaktan çıktı. bölge prestijli bir bolge olduğundan marka inşaat firmaları bölgeye girmek için yarışacaklar. 13 ekim dönüm noktası inşallah herşey umduğumuz gibi gelişir.

6. yakupabdal 1269 da sit alanı rıskı varmıdır..bılgı verebılırmısınız

7.  Alıntı Originally Posted by Caner1983 Yazıyı Oku
    Ayın 13 ünde ihale yapılacak bölgede hareketlilik başladı 29503/3 teki 1 dönum arsamısa 1.500.000 teklif geldi bizi enayi yerine koymaya çalışanlar tarafından...ben bu bölgedeki yatırımcılara sesleniyorum buranın 2,5 yıla kadar proje içindeki yerler m2 si 5.000/8.000 tl arsında gidecek inanın...herkes arazisine sahip çıksın...
    Caner1983;Merhaba; Benimde 29526/1 parselde 500 m2 yerim var.Konut alanı.. şuan m2 fiyatları ortalama ne kadar acaba bilginiz var mı? ayrıca kanal ankara projesi bu parselin neresinden geçmekte? ya da bu parseli etkiler mi? Sizin ve diğer arkadaşların tavsiyelerini rica ediyorum. Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler

8.  Alıntı Originally Posted by y@kupp Yazıyı Oku
    Caner1983;Merhaba; Benimde 29526/1 parselde 500 m2 yerim var.Konut alanı.. şuan m2 fiyatları ortalama ne kadar acaba bilginiz var mı? ayrıca kanal ankara projesi bu parselin neresinden geçmekte? ya da bu parseli etkiler mi? Sizin ve diğer arkadaşların tavsiyelerini rica ediyorum. Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler
    merhaba caner 1983. arsanız 2 emsalmi yoksa 1.4 emsalmi.

Sayfa 27/111 İlkİlk ... 1725262728293777 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •