Sayfa 271/610 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371 ... SonSon
Arama sonucu : 4876 madde; 2,161 - 2,168 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    malın itelendiğinide nereden çıkardın... mal itelenmek isteseydi şuan 30 da olurduk...
    Bak kardeş; tahtada dönen lotun nekadar az olduğunu bilmezsen ve yukarıya çekmek için yada aşağıya basmak için sürekli kendi aralarında işlem yaptıklarını görmezsen, nereden ele verdiklerini nereden topladıklarını göremezsin..!!!

Biz bunların 2019 da tahtada 5 milyon lot varken nasın 60-70 milyon lot işlem hacmi varmış gibi gösterdiğini de biliyoruz, o yüzden dün ve bugün neyin peşinde olduklarını da iyi biliyoruz..!!!

40-50 kademe al sat yapmadan hisseyi yukarı çekmeyen hırsızların elinde olan hissede mal ele nasıl verilir bir gün önceden nasıl yeri hazırlanır bunu çok iyi biliyoruz, boşver sen benim yazdıklarımı okuyup kafanı karıştırma, ben bunları oyunu kuran hırsızlar için yazıyorum, sen bu adam kafayı yemiş de geç..!!

Yatırım tavsiyesi değildir..!!!

Alıntı Originally Posted by 11.Muratblsk Yazıyı Oku
    Bak kardeş; tahtada dönen lotun nekadar az olduğunu bilmezsen ve yukarıya çekmek için yada aşağıya basmak için sürekli kendi aralarında işlem yaptıklarını görmezsen, nereden ele verdiklerini nereden topladıklarını göremezsin..!!!

Biz bunların 2019 da tahtada 5 milyon lot varken nasın 60-70 milyon lot işlem hacmi varmış gibi gösterdiğini de biliyoruz, o yüzden dün ve bugün neyin peşinde olduklarını da iyi biliyoruz..!!!

40-50 kademe al sat yapmadan hisseyi yukarı çekmeyen hırsızların elinde olan hissede mal ele nasıl verilir bir gün önceden nasıl yeri hazırlanır bunu çok iyi biliyoruz, boşver sen benim yazdıklarımı okuyup kafanı karıştırma, ben bunları oyunu kuran hırsızlar için yazıyorum, sen bu adam kafayı yemiş de geç..!!

bende 34 senedir bu işin içindeyim tahtayı canlı izliyorum bu tahtadaki işlemler yıldırma toplama üzerine tabii bunu yaparkende albitraj hakkını kullanıyor sonuçta paranında bir maliyeti var bu toplama işleri yıllar alır tabiki hisseyi çok önceden alıp iyi kar edenlerde var onlardanda tahtaya mal geliyor ve gelen alınıyor... gercek satış gedikten info daha makul fiyattan alabilmek için tahtayı regule etti... durum bu
    nasip....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,050
     Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    bende 34 senedir bu işin içindeyim tahtayı canlı izliyorum bu tahtadaki işlemler yıldırma toplama üzerine tabii bunu yaparkende albitraj hakkını kullanıyor sonuçta paranında bir maliyeti var bu toplama işleri yıllar alır tabiki hisseyi çok önceden alıp iyi kar edenlerde var onlardanda tahtaya mal geliyor ve gelen alınıyor... gercek satış gedikten info daha makul fiyattan alabilmek için tahtayı regule etti... durum bu
    böyle yorumlar okumak keyifli,
    hem fikiriz
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

4.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    Peki Yapı Kredi ve B.O.A nın yaptıkları nedir..???

Avcı bilir kırk tuzak, kurt bilir kırk farklı yol, bazen yolları kesişir bazen de hiç kesişmez, fakat bu tahtada Avcı ile ortaklık yapan kurtlar mevcut..!!!

Kurt postunu görünce sakın aldanma altında avcı çıkabilir dikkat et..!-))

Son bilanço verileriyle F/K (1 civarı) PD/DD (0,66 civarı)oldukça geriledi. Bilanço için almış olanların satışı anlaşılabilir. Fakat bu fiyatlarda kaldığı müddetçe dördüncü çeyrek karıyla birlikte F/K 1'in altına, PD/DD ise 0,5'lere doğru gerileyecektir.

Hisse sırasına hakim olanların ise daha aşağıdan almak için ellerindekini buralardan dağıtacaklarını düşünmüyorum. Yeniden toplayabilmeleri güç, çünkü konjonktür müsait değil. KKM'lerden çözülen para borsaya yönelirken adres arıyor ve son çeyrek bilindiği gibi GYO'ların öne çıktığı zamanlardır. Ayrıca kurumlar vergisinden muaf olduklarından enflasyondan ötürü diğer şirketler gibi mükerrer vergiye tabi olmama gibi bir avantajları var.
    İşte Hendek! İşte Devekuşu!

6.  Alıntı Originally Posted by 11.Muratblsk Yazıyı Oku
    +4,77 lik açılış ve 12,44 lük fiyat..!!!

Bakalım tavan mı yoksa yine hayal kırıklığı mı olacak..!!

Yine koskocaman bir hayal kırıklığı oldun bize özak, suç sende değil sana ederinden çok kıymet veren bizlerde..!!!

Tek gecelik hatuna nikah koyarsa sonu böyle her fırsatta boynuzlanmak olur..!!!

Elbet bizim de var bi planımız, bir bakarsın zengin bir godomana satıp gideriz..;-))

Ele vermek neymiş görürsün o gün..!!!

Bu oyunlar her tahtada var hayatın özak olursa göremezsin tabi..
     Alıntı Originally Posted by 11.Muratblsk Yazıyı Oku
    Peki Yapı Kredi ve B.O.A nın yaptıkları nedir..???

Avcı bilir kırk tuzak, kurt bilir kırk farklı yol, bazen yolları kesişir bazen de hiç kesişmez, fakat bu tahtada Avcı ile ortaklık yapan kurtlar mevcut..!!!

Kurt postunu görünce sakın aldanma altında avcı çıkabilir dikkat et..!-))

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nasip....

8.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    Bu oyunlar her tahtada var hayatın özak olursa göremezsin tabi..

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    https://twitter.com/1453__Murat/stat...lcGKGiMqjfRdiQ

Merak etme bir tanesini daha bulup aldım..;-))

https://twitter.com/1453__Murat/stat...lcGKGiMqjfRdiQ

Bakalım hangisi daha süzme çıkacak yakında kıyaslarım..;-)))

Sen asıl ele verenin elinden nasıl kapılır onu gördün mü..??

Sayfa 271/610 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •