Sayfa 273/470 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373 ... SonSon
Arama sonucu : 3753 madde; 2,177 - 2,184 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1. Patron demekten zevk duyan birileri var. Ortada şirket yokki patron olsun. Şirketi ayakta tutan kişidir patron. Müjo der geçerim saygı yok. Bende 65bin genyh var 0.5 maliyetle. Karabükten. Murata duyrulur

2. Çekin halayı işte borsanın en sağlam hissesi bu hiç etkilenmedi bu düşüşten

3. ne mutlu sizlere kar cebe yakışır.tutmaya devam edin 40 tl satarsınız

4. Patron müjdat a buradan teşekkür ler sayende halay çekiyoruz borsanın en sağlam hissesi olduğunu bir kez daha kanıtladın hiç etkilenmedi düşmedi bile bu şok düşüşte çek halayı

ünal Guest
    Son haberlere göre, Müjdatın denize açılacak dandik şişme bota, gerçek yatırımcıyı bindirmek için, sahte suriyeliler getirdiği, sahte suriyelilerin gayet iyi yüzme bildiği, denizin de onlara şefkatli davranmasıyla, sahte suriyelilerin kurtulduğu, gerçek yatırımcının fıkır fıkır boğulduğu söyleniyor. Kaçakçılar zaten başımızın belası, gerçek mültecileri kandırabilmek için, bir de sahte mülteciler çıktı piyasaya. Komedi filmi gibi arkadaş.

ünal Guest
    Genyh kurtulmuş. Herkes parasını almış, çatır çatır yemiş. Hatta şimdi keyif gazı çıkarıyorlarmış. Tabi bu kurtarma operasyonunu yapan deniz ve kara komandoları, bakın kurtardığımız orada. Aha örnek. Gelin sizi de kurtaralım diye, latek gnpwh vs.. senetlerin mağdurlarına da gel gel yapıyorlarmış. Tıpkı adnan hocanın kedicikleri gibi. Maşallah inşallah derken. Kediyi götüren başka, onlara saltanat sunan bambaşka. Ayda 100 lira verin dava açıp takip edelim. Kurtarma operasyonu için deniz komandolarına bot lazım, kara komandolarına ip lazım. Tüm bunlar masraf sayın yatırımcı. Bakın genyh kurtuldu. Sizin kurtuluş için malzeme gerek. Törkişh liralar için pamuk eller cebe. Hadin bakalım. Ha bu arada keyifler o kadar iyi kurtulan o kadar çok ki, genyh sayfası gaz kokusundan çekilir gibi değil.

ünal Guest
    Aklıma hacivat karagöz kukla oyunu geliyor. İki kuklanın 4 çubuğu tek adamın elinde. İki kuklanın seslendiricisi de aynı adam. Tek kişi iki kişiyi hem oynatıp hem seslendiriyor. Bizim müjdat bey de aynı öyle. Toplantı salonunda bile o kadar alışkın ki bu role, masanın bir tarafında genpower jeneratörün batık sahibi, öbür ucunda genyh batık sahibi. Genpower jeneratör tarafına geçip, bu genyh yöneticisi ********ler paramı vermedi diye ağlıyor. Öbür tarafa geçip, biz müjdata da ödemek yapmadık birader ne olacak halimiz diyor. Hee şey aklıma geldi. İflas kanununda alacak önceliği 1. alacaklılardan bile önce nafaka alacaklılarında. Müco kardeş yengeyi sırf şirketten biraz nafaka ve tazminat alacağı gösterip, tam tırtıklamak için mi boşadın? Yahu para için daha neler yapabilirsin bana bildir. Benim telefon vatsup falan filan var sende. Hani benden spot üretim yada fason imalat fikrini aldın uyguladın ya. Şu boşanma işini de bana bildir. Sana neler olur olamaz bildireyim. Bak vallahi ben iki karı boşadım. Onların nafakaları ve tazminatları sana bir geydiririm. Aklın dimağın durur. Şu hacivat karagöz oyununu da bırak. Onlara çocuklar ve salaklar inanır. Yeter artık çevirdiğin tulüat tiyatrosu. Edepten hayadan yoksun, kafası tek bir doğru şeye çalışmayan, hak yiyici adam. Lan ben mi alın dedim diyorsun utanmadan. Şirketine 850 milyon dolar exper raporu düzenlemedin mi? 18 lira ayrılma hakkı tanımadın mı genyh için. Spk izin vermedi hadi olmadı dedin. Üstüne 6 bilanço kar göndermedin mi? 300 Milyon stok var demedin mi? Trikleri kaldırmadın mı? Be ******** daha nasıl senet alın diyeceksin. Mahkemeye ver lan beni. Şerefsiz diyorum sana. Mahkeme şereflidir müjdat diye beni mahkum etsin, o mahkeme salonunda kendimi yakacağım!!!!!!

8. Kan kusup kusmuğunda boğulasıca, bir ölüm haberi duyunca hemen tuhaflaşıyorum sonum ne olur diye? Bu kadar kul hakkı ve beddua onun için hiç bir anlam ifade etmiyor ki ben mi size al dedim diyebiliyor... en acı son seni bulsun ve acın hiç dinmesin...

Sayfa 273/470 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •