Sayfa 273/655 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373 ... SonSon
Arama sonucu : 5236 madde; 2,177 - 2,184 arası.

Konu: AKBNK - Akbank T.A.Ş.

1. 10 yıl önce kardemir 0,5 krş.Ereğli 1.1 TL THY 4 TL. Tüpraş 20 TL.TCELL 9 TL.TTKOM 4.3 TL.GARAN 6.8 TL.AKBANKK 6,1 TL.Endeks 66 bin.(2010 son ayına göre küsuratsız fiyatlar) Aklıma gelen hisseleri öyle rastgele yazdım.Bu sonuçlardan ne anlıyorsunuz ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Yabancıların çoğu hissede maliyeti sıfıra yakındır. Yıllar içinde yaptıkları al sat karları neticesinde maliyetleri sıfırdır.
    Dolayısıyla her seviyeden sattıkları safi kardır.
    bence yanlis bir teori sn. egeduk

bu akbank ve garantide satis yapan fon oppenheimer fonu diye dusunuyorum.

ulkemizde 3 sirkete uzun vadeli yatirim yapmisti ! efes, garanti, ak

efeste 3'e 5'e bakmadan tahatanin anasini aglatarak %6.5 ortagi oldugu hisseleri 38 milyon lot temettu oncesi fiyatlarla 17-18.5 arasi olumune zararina satti gitti.

o zaman ki tahminim bunlar ak ve garantiyi de satacacaklardi ki keza oyle oldu diye dusunuyorum ! muhtemelen ulkemizden komple cikiyorlar

bu garanti ve ak ciddi miktarda %4-5 araliginda bunlarda vardi ! ciddi satis yapmalari gayet dogaldir ama ciddi zarar yazarak bunu yaptiklarini soylemek.yanlis olmaz.

kamuya acik verileri ve raporlarinda maliyetler belli !

isc ve efes pozisyonum olmasina ragmen yarin akbanka bir miktar alis girmeyi hedefliyorum !

yatırım tavsiyesi degildir

3. Benim anladığım.Bankalar olmadan endeks 120 bin olmaz yok sağlıklı yükseliş olmaz koca bir YALANNNNN ve baya teşkilatlı bir yalan beynimize işlemişler kime sorsan bankalar olmadan endeks gitmez der.Endeksin şuan ki seviyesine göre bankalar yerinde saymış olmasına rağmen 10 yılda 40-50 bin puan yükselmiş ??? dolar bazlı ayrı bir hüsran orası ayrı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bu oppenheimer fonda 155 milyon pay gozukuyor 2019 ! 200 milyon usd deger gostermisler raporda

155 milyon lot ise satisin artik sonlarina gelinmis olabilir

tamamen tahmin. genellikle meksa ve yapi kredi robotlarini kullanarak satiyor. ama sonucta kim isine gelirse onu da kullanir

yatırım tavsiyesi degildir

https://www.akbankinvestorrelations....un_cetveli.pdf

Yukarıda Akbank hissesi olan yabancı fonlar var.Liste guncele yakındır,Son cıkanlar haric.Genelde emerging market yani gelismekte olan ulke fonları,dikkat ceken van guard gordum,bir de bolca kiliselerden de emekli olanlar dahil emeklilik fonları var.Siz de inceleyebilirsiniz.604 uncu sırada sayın Hayekin bahsettigi fon da var.
    Burada sorun cıkmak isteyen fonları borsada kagıdı bu hale getirmeden cıkaracak sistemi bankanın olusturamaması ki hala gev degil bunu yapmalı.Bu paylar ozel emirlerle virman yapılıp el degistirse sadece kap a bilgi verilir is biter.Yoksa Nasd** Bist e ortak olurken getirip sonra cıktıktqn sonra kucagımızda buldugumuz algo robotlarının insafina terkediliriz.
    Temelinde iyi zamanlarda buyuk avantaj olan yuksek halka acıklık ve yabancı payı boyle gunlerde kabus gibi dezavantaja donuyor.Olan da fiiler tepisirken cimene yani bize oluyor.YTD

6.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    tahtada mantık yada temel düşünceler devre dışı kaldı arkadaşlar. rsı 21 e gelmiş.
    bakıyorum daha önce 2-3 kere rsı 17 ye düşmüş ordan tepki vermiş.
    bir kere 2008 de rsı 13 gördüm ordan tepki vermiş.
    yani buralardan dönmezseyarın sonraki günde düşme ihtimali var ve 4,90 - 4,80-4,75 civarına sert dalıp çıkma durumu da olabilir.
    doların yükselmeside bankaların yükselişi önünde engel.

borsayı bilmeyen altın dolar ev arsa alan parayı katladı ama bizim gibi borsanın en sağlam şirketlerinde kazanmasak bile çok kaybetmeyiz diyenler toz duman oldu. acemi çaylak yatırımcı patron hisselerinde bile akıl almaz paralar kazanmışken 20 yıllık borsa izleyen ben sinir stres kazandım. nasipte bu varmış...
    4.55 civarlarında son alımımı yaparım eğer dalarsa aşağılara ondan sonra beklemeye geçerim.Ama kağıt zayıf diğerlerinin hepsinden daha zayıf görünüyor şuan için.Ak yatırımın elinde 450 mil lot mal var ne fazlalaşmış nede eksilmiş halen tahtanın 2.sahibi Ak yatırım.Asıl iş bundan sonra ne yapacaklar,çünkü kağıt kritik yerlere geldi ve gereken tepkiyi veremiyor hemen basıyorlar tepesine.

7. Ak ve iş yine başrolde...
    Satan ikisi..

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    Akbank kademe kaldıramıyor. 4,90 - 4.80-4.75 bir yerlerde dip arayacak gibi. Dibi de yok pisliklerin.

Dünya düşmezken dolar yükseliyor diye olan yine bankalara oluyor.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Sayfa 273/655 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •