Kusura bakmayin simdi baktim yazdim cevap.
Mesaj geldigini uyari bildirim vermiyor
Bunu nasil halledecezM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
IPB bu dönem piyasadaki dalgalanmayı hiç iyi yönetemedi..
Biraz daha şans vereceğim.
Saygılar.
abd borsaları da kripto dünyasına döndü
bir gün -3 ertesi gün +2
dün -3 yapan nasdag bugün +2'yi geçti.
ama genelde fark etirmeden yavaş yavaş geri gidiş var.
Aynı bist'te olduğu gibi al satçılar kazanırken fonda olanlar yavaş yavaş geri gidiyor.
Abd borsası öylesine bist desen aynı şekilde biraz çıkıyorlar sonra çıktıklarından çok düşüyorlar, altın, gümüş, dolar aynı bir ileri bir geri yerlerinde sayıyorlar ama enflasyon ne düşüyor ne duruyor sürekli artıyor.
bir şekilde al sat yapmadan böyle alıp bekleyerek zarar etmemek imkansız hale geldi ama o da herkesin harcı değil riskli sonuçta, gerçek enflasyona göre fon portföyü her ay %8-10 getirmesi gerekirken son 2 aydır eksiye gidiyor, nasıl olacak bu iş anlamadım, betona yatırayım desen kimi diyor fiyatlar çok şişirildi, kimi diyor daha da artacak alım için uygun, kafalar karışık, moraller bozuk bekliyoruz bakalım.
Hocam sen bana cok benziyosun
Bende senin gibi yabanci,yerlidegisken,
Lerden fena carpildim zarar kes yapip sattim.bi aydir borclanmalarda zararin birazini cikardim %25 gibi
Simdilerde tum portfoyü pff lere yatirdim aylim % 22 denk getirebilirsem ne ala ama biraz zor
Pff ler bile gunluk 0.055 getiremiyor.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu dönemde tek kazanan uygun seviyeden döviz alanlar ile gayrımenkül alanlar oldu.
Diğer herşey zarar.
Yer İmleri