Sayfa 276/1009 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376776 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 2,201 - 2,208 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1.  Alıntı Originally Posted by Axax Yazıyı Oku
    2020 yılı 850.000 esnaftan toplanan vergi miktarı 227.000.000 tl.

Yani esnaf başı 12 ayda 267tl, ayda 22 tl.

Bilginize :=)
    Way anasını bu rakamlara göre vergi rekortmeniyim ben devlet üstün hizmet madalyamı isterim. Yoksa alemin enayisi ben miyim...

2.  Alıntı Originally Posted by bahad1r Yazıyı Oku
    Devlet'i kim yönetiyor, hükümet demek devlet demek değil mi, farkı ben anlamıyorum. Bu neyin hassasiyeti..
    Hükümet demek devlet demek değildir. Hükümetler seçimle değişir ama devlet baki kalır.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3. Reis reform paketini açıklarken, " fiyat istikrarı diyip duruyorlar, biz onu bir kenara koyduk" demiş. Ne demek istediğini net olarak anlayabilen yok sanırım..

4.  Alıntı Originally Posted by eberco Yazıyı Oku
    Reis reform paketini açıklarken, " fiyat istikrarı diyip duruyorlar, biz onu bir kenara koyduk" demiş. Ne demek istediğini net olarak anlayabilen yok sanırım..
    Doların volatilitesine karışmam demek istiyor ama bunu faiz artışı gelecek diye yorumlayaanla rda oldu. Ytd.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Hala Aktifi kulananlar için uyarı diyelim ,

uyanık banka geçen günlere kadar 155 günlük aktifbono , verirken 75 güne düşürdü...

Yakında aktifbank gibi bankalar gelirse rekabet ortamı olur , tasarruf sahibi için azda olsa daha iyi olabilir ...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku

Yukarıdaki videoyu da izledim. Adam çok güzel diyor, baştakilerin suçu yok. Baştakiler ne ise vatandaş da o.

Vatandaş seçiyor bunları gökten inmiyorlar neticede. Öyle kötü ki durum döngüye girdik kırılması mümkün değil

Vatandaş diyor ki tepedekiler çalıyor nasıl olsa benim neyim eksik hacmim kadar ben de çalayım. Baştakiler de zaten vatandaşın aynası olduklarından bahaneye ihtiyaçları da yok. Onlar da çalıyor.

Atatürk bu döngüyü kırmaya çalışmış ama olmayınca olmuyor. Ondan sonra 5 senede dandik arabanın fiyatı 5'e niye katladı... Katlar tabi. Farklı birşey haketmiyoruz ki...
    Avantacilik, belescilik, lupculuk, hirsizlik, yagma, talan v.s yuzyillar boyu bu milletin dnalarina isledigi icin bu durumun degismesini de istemiyorlar..
    Ister gibi gorunuyorlar ama riyakar olduklari icin esasinda istemiyorlar, durust bir kisi ciksa ben bu duzeni degistiririm dese adim gibi biliyorum oy falan alamaz..

Eskaza sistem degisirse diyecekleri sudur: Tuhhh tam yeme sirasi bize geldi, duzen degisti veya degismese bile deniz bitti bize yiyecek bi sey kalmadi..

Bence tum rahatsizlik bundan, baska bir seyden degil. Bi taraf biraz fazla kaldi, fazla yedi, diger taraf bu nedenle huzursuz..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7. Bu topraklarda bişey var !

Bana göre ;

Yüzyılllardır bu topraklarda sayısız kavim gelmiş geçmiş (frigler likyalılar vs vs ....)

Her gelen , bir öncekine çökmüş...
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

8. Topraklarda da insanlarda da birşey yok...Tüm dünyanın insanları aynı.

Warren Buffet Çin ile ilgili şunu söyler. Bu Çinliler 60 yıl önce farklı bir millet miydi? Çin milletinin ne ahkakı ne zekası değişmedi aynı halk.. Sadece sistemleri değişti...Sosu keşfettiler diyor...

Önemli olan yemeğin sosunu bulmak. Yoksa her kitle ile çok güzel işler çıkarabilirsiniz. Amerikan halkı cok mu zeki ahlaklı gördük trumpin kitlesini...Önemli olan o sos ve sistem...

Sayfa 276/1009 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376776 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •