Sayfa 276/582 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 2,201 - 2,208 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Esnafımız için Halkbank vasıtasıyla 60 ay vadeyle ve % 7,5 faiz oranıyla istifade edebilecekleri 100 milyar liralık bir kredi kampanyası başlatıyoruz….

Bunu 1 aydır yazıyorum, ben 50 tahmin ettim 100 milyar geliyor.
    Nasıl esnaf olabilirim?

2.  Alıntı Originally Posted by mterkan Yazıyı Oku
    Vatandaş, pazarda 10 TL lık domatesi 5-6 liraya alma derdine düşer, mahallesinde ortalama daire fiyatları 2-3 milyon iken almayıp, yan sokaktaki daireyi 7-8 milyona almaya kalkar. Alır... alır da son sahibi olur.
    PD/DD çok önemli bir göstergedir..
    Şimdilik yazacaklarım bu kadar.
    Bol kazanç dileklerimle..
    TEşekkürler, değerli paylaşımlar için. Ben özellikle hep 30 TL'lik Ereğli alıyorum şu ara Tabii, 40 olunca, 40 TL'lik, 50 olunca 50TL lik alacağım...

3. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yolsuzlukların olmadığı, rüşvetin olmadığı, yoksulluğun Allah’ın izniyle olmayacağı bir Türkiye’yi biz yapacağız, bunu biz yaparız. Şu an onun hazırlığı içindeyiz.

Şimdi yukarıdaki haberi okuduğumda, bugünden önceye ait zaman dilimi içinde, yolsuzluk var, rüşvet var, yoksulluk var diye okuyor görüyor ve düşünüyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Esnafımız için Halkbank vasıtasıyla 60 ay vadeyle ve % 7,5 faiz oranıyla istifade edebilecekleri 100 milyar liralık bir kredi kampanyası başlatıyoruz….

Bunu 1 aydır yazıyorum, ben 50 tahmin ettim 100 milyar geliyor.
    2021 rakamlarına göre Türkiye'de 3.100.000 esnaf var.. Eşit dağıtılırsa esnaf başına 33 bin lira yapar.. Esnafın iş yeri kira ise 1 yılı karşılamaz..
    Ez cümle; delik büyük, yama küçük...
    Bana göre tabii.

5.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yolsuzlukların olmadığı, rüşvetin olmadığı, yoksulluğun Allah’ın izniyle olmayacağı bir Türkiye’yi biz yapacağız, bunu biz yaparız. Şu an onun hazırlığı içindeyiz.

Şimdi yukarıdaki haberi okuduğumda, bugünden önceye ait zaman dilimi içinde, yolsuzluk var, rüşvet var, yoksulluk var diye okuyor görüyor ve düşünüyorum.
    Selam,
    Aklisalim herhangi bir beyin oyle algilar. Virgullu, virgulsuz, noktali, noktasiz yanlis anlasilma ihtimali yok bu cumlenin

6.  Alıntı Originally Posted by callandor Yazıyı Oku
    Selam,
    Aklisalim herhangi bir beyin oyle algilar. Virgullu, virgulsuz, noktali, noktasiz yanlis anlasilma ihtimali yok bu cumlenin
    Komik bir ülkeyiz gerçekten komik, aslında bir o kadar da içler acısı! Şimdi bu cümleye istinaden koşa koşa gidip Erdoğan'a oy verme hissiyatı doğuyor içimden(!)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,153
    Bofa yine toplamış galiba.... ... bakalım ne çıkacak altından..
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

8. Enka thy Pegasus pariteden olumsuz, Ereğli ve İsdemir olumlu etkilenir demişler. Erğeli 1,19, isdemir 762 milyon TL . Sağlam rakamlar.

Sayfa 276/582 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •