Sayfa 276/1009 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376776 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 2,201 - 2,208 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. Üsküdar ın çıkışlarını tutma hazırlıklarına başlanmalı.
    Muhtemel kaçış güzergahları.
    Sahilden Beykoz yönü,Çamlıcayı aşar ise Ümraniye vede Haydarpaşa üzerinden Kadıköy yönü .

2.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    abisi öğrenecekler daha yolları uzun geç likidite penceresi, ZK , KKM, DDKKM, sabit kur, ihracatçının döviz satış zorunluluğu, bankaların belli saatlerde işlem yapması, 50k soğan üzerine dilekçe yazma gereksinimi daha neler neler.

bizi ekönömist yaptı adamlar forumdan ortalama birini tutsanız bunlara yol gösterir zaten
    Makasi arttır arttır, şu saatler arası döviz satma

3. Dış etinden kalp zarı enfeksiyonu kapma riski olduğu için başlanmıştır. Kullanabilirsiniz, eğer antibiyotik kullanimi esnasında ishal gibi şikayetiniz olursa probiyotik (sağlıklı bağırsak bakterisi) gıda takviyeleri var. Sonradan onu eklersiniz
     Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    arkadaslar aramizda dr vardi sanirim.

Bugün yıllardır çok dışarı çıkmış olan 20 yaş dişimi çektirdim ve dr antibiyotik yazdı çekim sonrası.herhangi bir apse vs durumum yoktu öncesinde de, normal bir çekim oldu yani.

internette bu konuda yeterli bilgi yok ne yazık ki.

bağırsak konusunda yıllardır sorun yaşadım 2 kez kolonoskopi oldum vs.hekimim gerçekten gerekli durumlarda ilaç içmelisin, özellikle antibiyotik konusunda dikkat et demişti.

bu durumda diş çekimi sonrası antibiyotik kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz?

4.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    arkadaslar aramizda dr vardi sanirim.

Bugün yıllardır çok dışarı çıkmış olan 20 yaş dişimi çektirdim ve dr antibiyotik yazdı çekim sonrası.herhangi bir apse vs durumum yoktu öncesinde de, normal bir çekim oldu yani.

internette bu konuda yeterli bilgi yok ne yazık ki.

bağırsak konusunda yıllardır sorun yaşadım 2 kez kolonoskopi oldum vs.hekimim gerçekten gerekli durumlarda ilaç içmelisin, özellikle antibiyotik konusunda dikkat et demişti.

bu durumda diş çekimi sonrası antibiyotik kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz?
    antibiyotiği ihtiyaten veriyorlar almasanız da olur enfeksiyon belirtisi olursa alırsınız. alırsanız da biter bitmez probiyotik kullanın. Hekim değilim bu arada ama iyi tavsiye veririm.

5. "Amerika'da köleligin yaygin oldugu zaman,
    1849 yilinda, Harriet Tubman adli kadin,
    köleleri esaretten kurtarmak icin gizli bir
    örgüt kurdu ve 700'e yakin köleyi esaretten
    kurtard
    Bu konuda öncü bir figür haline gelen
    Harriet'e sordular:
    "Köleleri kurtarmak için en zor adm nedir?"
    Derinden ic cekip cevap verdi:
    "BiR KÖLEVi, KÖLE OLMADIGINA iKNA ETMEK!â€

6. Barış Terkoğlu nun yazısına jet hızıyla erişim yasağı getirildi.

Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Terkoğlu nun bugünkü yazısına erişim engeli getirildi. Terkoğlu yazısında, kendisini MİT çi olarak tanıtan, sahte hâkim-savcı kartlarıyla gezen eski hükümlü Doğan Çelik in AKP'den milletvekili aday adayı olmasını ele almıştı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...Slider%20Haber

Goruyormusunuz vekil adayini.

Tam techizat.

Hani bazilari yazar, belki sunu yaparlar gibi umut arayisiyla.

Yapmazlar kardesim, bu milleti soymaya yeminli bunlar.

Dere ıslahına para bulamayan Şanlıurfa Belediyesi, Japonya'dan borç alıp Taliban'a göndermiş

https://www.gercekgundem.com/gundem/...ndermis-415357

8. Qt ömrü buraya kadarmış..

Memento mori

Sayfa 276/1009 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376776 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •