Selim kardeş..
Bölünme sürecini izleyeceğim bu kez.. Adamların çalışma biçimi AKFİS ..
Bedellide satılmayan kısmı alıp, eldekiler ve yeni sürdükleri payları toplayıp, bir biçimde halka arz ediyorlar..
Yakın geçmişte 2 bedelli deneyimleri var.. Bu üçüncüsü olacak..
Gruplar arası kavga var dümeninde de çıkabiliyorlar.. Üzücü yaa.. Organize suç örgütü..
Yazarken bile utanıyorum ama uyarıyorum.. Bulaşmamak en iyisi..
Pkart daki Başkan bile çok daha dürüst.. Yılda bir kez cezaya (!) razı olup işlerini yürütüyorlar..
Kişiler sanki firmayı; piyasayı dolandırmak için kurmuşlar.. Neyse.. Fazla konuşup başıma iş almayayım..
Yatırım tavsiyesi değildir.. Suç duyurusu ya da ifşa asla değildir.. Yazarken hiç bir canlıya zarar verilmemiştir..
Ben dahil kahramanlar hayal ürünüdür.. Gerçek bir hayat hikayesinden asla alınmamıştır/etkilenilmemiştir..
Daha ne diyeyim be abisi Fibonacci'yi bile biliyorlar.. 3-5-8 deyip.. 13 olacağına inananlar deneyebilir..
Ben artık Sevgili T/A nın sıkı takipçisiyim.. Yeterki bir kırıntı düşürsün dağarcığından.. Oyak Renault, İzmir Çelhası gibi..![]()
BNTAS Yıllık karı da fena değilmiş ama bugün kanal dibine indirdiler.
Selim buna bir bak bakalım.
Abi, bende farkettim onu. Fakat elim dolu abi. Emekli maaşı yatarsa hisseye niyetlenirim. Aksi taktirde zor abi. Alyel ablama bi şey demiştim, onu başarmaya çalışıyorum. Gerçi o da ne bahtsızmış bilemedim. ne dediysem önce aşağı geldi. o satınca hisse ATH ler yaptı. Bu sefer "DAYAN ALYEL" diyeceğim. Az kaldı 13,24 üstünü bir saat görsek, kurtarıcaz herkesi bu cendereden. Dün tavana yapışacakken satış yedik döndük.
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Merakımı mazur görün, bizim beyazatli dan haber var mı. Yahu bu çapsizi bosamis olmasın yenge. O da kendini dağlara taşlara mi vurdu. Nooldu? Kötü yola mi düştü?
Yer İmleri