Artan

61,60 10 18:10
6,93 10 18:10
70,40 10 18:10
54,95 9.99 18:10
18,08 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

143,40 -9.98 18:10
136,70 -9.95 18:10
5,35 -9.93 18:10
102,80 -9.82 18:10
3,34 -9.73 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.607.356.284,25 18:10
7.591.540.594,46 18:10
7.262.691.453,02 18:10
7.259.808.316,80 18:10
6.876.065.189,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 279/712 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379 ... SonSon
Arama sonucu : 5695 madde; 2,225 - 2,232 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

1.  Alıntı Originally Posted by Lords9966 Yazıyı Oku
    Napcan onu . Adam hisse pazarlıyor. Kendi aklını kullanmaya bak..

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    [emoji846] sende kimsin? Beni ne kadar tanıyor yada hakkımda ne biliyorsun da böyle şeref yoksunu bir iftira atıyorsun?! Aslında seni muhatab almak bile sana ödül benim için,sen ona buna akıl tavsiye edebilecek karekterde olsaydın GÖZDE topiğinde hisse suni çıkarken ona buna gaz verip sonra hisse çakılınca murat ülker e ağza alınmayacak küfürler beddualar ederek salya sümük ağlamazdın,ben hisse pazarlıyorum öylemi? Elimde bir lot gözde hissesi olmadığı halde orada olacakları sezinleyip hisseye ÇAKMAYA BAŞLAMADAN iki gün önce o topikteki insanları uyarma adına iki uzun yazı yazdım mktkm da aynı kurumların yaptıklarını anlattım dikkatli olun heran paylayabilir dedim hatta sayın cefaks ustadan mktkm ın ocak ve şubat takaslarına hareketlerine bakıp incelerse gözdede aynı seneryonum oynandığını göreceğini yazdım! Sense o aralar o topikte gelgeç çığırtkanlığı yapıyordun hisse hakkında olumsuz yazanlara içi boş giderler yaparak yatırımfinansa PEÇETE tutuyordun! Bunları yazmak istemezdim ama belki biraz utanman vardır da yüzün kızarır umuduyla yazmak istedim, şimdi sen kuş kadar beyninle insanları karalayacağına aynaya bak bakalım ne göreceksin!!

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

2.  Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku
    [emoji846] sende kimsin? Beni ne kadar tanıyor yada hakkımda ne biliyorsun da böyle şeref yoksunu bir iftira atıyorsun?! Aslında seni muhatab almak bile sana ödül benim için,sen ona buna akıl tavsiye edebilecek karekterde olsaydın GÖZDE topiğinde hisse suni çıkarken ona buna gaz verip sonra hisse çakılınca murat ülker e ağza alınmayacak küfürler beddualar ederek salya sümük ağlamazdın,ben hisse pazarlıyorum öylemi? Elimde bir lot gözde hissesi olmadığı halde orada olacakları sezinleyip hisseye ÇAKMAYA BAŞLAMADAN iki gün önce o topikteki insanları uyarma adına iki uzun yazı yazdım mktkm da aynı kurumların yaptıklarını anlattım dikkatli olun heran paylayabilir dedim hatta sayın cefaks ustadan mktkm ın ocak ve şubat takaslarına hareketlerine bakıp incelerse gözdede aynı seneryonum oynandığını göreceğini yazdım! Sense o aralar o topikte gelgeç çığırtkanlığı yapıyordun hisse hakkında olumsuz yazanlara içi boş giderler yaparak yatırımfinansa PEÇETE tutuyordun! Bunları yazmak istemezdim ama belki biraz utanman vardır da yüzün kızarır umuduyla yazmak istedim, şimdi sen kuş kadar beyninle insanları karalayacağına aynaya bak bakalım ne göreceksin!!

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
    Adama kendi aklını kullanmaya bak. Dedim noldu da destan yazdınız..
    Hedef girişim de özel durum kap bilgisi verin siz .....

3.  Alıntı Originally Posted by Lords9966 Yazıyı Oku
    Adama kendi aklını kullanmaya bak. Dedim noldu da destan yazdınız..
    Hedef girişim de özel durum kap bilgisi verin siz .....

[emoji3]elimde hissesi olan bütün şirketleri yakından takip ederim ne o suçmu yoksa, hedef kap bildirimi paylaştım çünki o şirketin hissesini taşıyorum bu doğal ama sen me ayaksın onu de hele? Elinde mktkm yok hedefgs yok ama hepsinde abuk sabuk şeyler yazıyosun,çengelköyün meşhur sebzesi gibi her yerde dolanıyorsun [emoji846]

Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

4.  Alıntı Originally Posted by sebal Yazıyı Oku
    [

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tesekkurler

5.  Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku
    Buyur kardeşim, ben böyle göstergelere pek itibar etmiyorum ama sen incele yinede[emoji846]

Tesekkurler abi

6. [QUOTE=sancaktar;639212][emoji3]elimde hissesi olan bütün şirketleri yakından takip ederim ne o suçmu yoksa, hedef kap bildirimi paylaştım çünki o şirketin hissesini taşıyorum bu doğal ama sen me ayaksın onu de hele? Elinde mktkm yok hedefgs yok ama hepsinde abuk sabuk şeyler yazıyosun,çengelköyün meşhur sebzesi gibi her yerde dolanıyorsun [emoji846]

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk senin olumlu yorum yaptığın hisseleri elden çıkarıyorum. [emoji6] [emoji2] [emoji2]

7. Su adama neden satasip duruyosunuz anlam veremiyorum her topikte cikiyo yaa ben bikac aydir denk geliyorum bi kotuluggunu gormedim maktk bekliyorum diyor kimseye al dmeiyor sat demiyor gozdede dumen cewrckler dedi kimseye karismadi bilgi werdi klgyo iyi dedi hisse gitti daha hatirladklrm wardir abi neden tasliyorsunuz her forumda bunlarla ugrasiyoruz lutfen ya

8. Haa simdi benii klgyo topiginde oldugu gibi yardakcisi vs diye nitelendirmeyin yaa da o soyle boyle va demeyin herkesin hayati kendine herkes ozgur kendisini tanimam etmem adini dahi bilmem ama dogruya da dogru denmesi lazim

Sayfa 279/712 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •