Volkana rağmen kazanmak güzel
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Volkana rağmen kazanmak güzel
Çogu kaleci o topa yetişir,yetişemeyen oyle çalım yemez, çalim yiyen öyle penaltı yapmaz...adam ağır vasıta
O top orada kaptirilmaz, akhisarli diğer oyuncu kalemize çok yakındı bu yüzden o oyuncunun yetişmesi normal , yetisincede o oyuncunun tek yapacağı şey calimdi ki o hızla çalım normal.. Volkan cikmasaydi dikine gidecek ve karşı karşıya kalacaktı.. Volkan'in hatası yok. Volkan o penaltıyı yapmasa pozisyon goldü. Yorumlara bakıyorum volkani eleştirende yok.. bence doğrusuda bu.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
2014-2015 sezonundan bu yana hiçbir takım oyuncu değiştirmeden maç tamamlamamis.. o sezondan bu yana ilk kez bugun Fenerbahçe maçı oyuncu değiştirmeden tamamladı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
İkinci yarı oynadığımız iç saha maçlarındaki en az seyirci bugündü. maçta sadece 7549 seyirci vardı.
18.Hafta Başakşehir maçında 22598
21.Hafta Kasımpaşa maçında 12107
23. Hafta osmanlispor maçında 12153
25. Hafta Konyaspor maçında 9381 seyirci maclari izlemişti.
Sn.seer,
Fenerbahçeli misiniz, başka takımlı mı anlayamadım.
Eski sitede de aynı isim veya benzer isimli Fenerbahçeli(!) olduğunu söyleyen bir üye vardı. Niyeyse ona benzettim Sizi.
Adından da anlaşılacağı üzere burası "Cefakar" olanların yazdığı bir yer.
Kendinizi tatmin etmek için "Fenerbahçe kahrolsun" gibi bir yer açıp yazı yazabilir siniz.
Sn enver ben malesef biraz fanatiğim....
Fenerbahçeden köşeyi dönmüş hayatını fenerbahçeden kazanan ama iş menfaate gelince kendinden başkasını düşünmeyenlere ayrıca şahsını fenerbahçeden üstun görenlere şiddetle karşıyım...
Burada yazdıklarımın tamamıda Fenerbahcenin lehinedir...çoook eskilerede giderseniz bu durumlara göre göre nasıl düştügumüzü okursunuz....
Şu an dünyanın yattıgı yerden para kazanılan en önemli kuluplerinden biri olduk, uefa kriterleride bunu açıķça belgeliyor...stattaki seyirci sayısı da çogu 3. Lig takımından az...
Siz zannediyormusunuz benim gördüklerimi yonetim görmüyor !!! Alasını göruyor ama bir şey yapmıyor niye menfaatine öyle geliyor....
Şimdi ne yapalim liği 4. Bitirirsek sevinelim, seneyede 4.luk icin hedefmi koyalim..
Cefakarlık fenerbahceyi perisan edenleri alkışlamak mı oluyor ? Yapilan yanlışları yazip iyiliğini istemekmi ?
Adam 20 yıldir başkan Fenerbahçe aldıgı yerde başarısizsan git arkadaş...bir ayagı çukurda bypass ameliyatı olmuş mezaramı goturecen parayı bagışla mal varlıgınin en az yarısını Fenere goreyim ne kadar seviyormuşun...
Azizin Fenerbahceyi benden çok düşündugune inanmıyorum..
Çok basit bir örnek vereyumEmenikeyi sattıgindan fazla paraya alan biri ne futboldan anlar, ne Fenerbahçenin başkanlıgını hakeder...volkanlara, atıfa,ve bir çok futbolcuya bu kadar maaş verende zerre futboldan anlamıyordur...
Futboldan anlamayanın fenerde işi yok...
Siz Fenere yapılan ihanetleri görmezden gelip alkislayin ben alkışlamıyorum....
Cefakarlık şakşakcilik degildir, karıştırmayın
Yer İmleri